Hier ben je:

Oud Hollandse spellen huren

Ben je op zoek naar een unieke en nostalgische toevoeging aan je feest, evenement of familiebijeenkomst? Overweeg dan eens om oud Hollandse spellen uit onze attractieverhuur te huren! Deze spellen brengen een stukje Nederlandse geschiedenis tot leven en zorgen gegarandeerd voor veel plezier en vermaak bij jong en oud. Of het nu gaat om een kinderfeestje, bedrijfsevenement, buurtfeest of een andere gelegenheid, met oud Hollandse spellen voeg je een traditionele en gezellige sfeer toe aan je evenement.

Waarom is het leuk om Oud Hollandse spellen te hebben tijdens je evenement?

Oud Hollandse spellen zijn niet alleen vermakelijk, maar bieden ook een kans op interactie, samenwerking en een beetje gezonde competitie. Ze zijn ideaal om de generatiekloof te overbruggen, aangezien ze jong en oud samenbrengen rond spellen die al generaties lang worden gespeeld. Bovendien stimuleren deze spellen zowel fysieke als mentale activiteit, waardoor ze een perfecte keuze zijn voor een actief en betrokken vermaak.
Voor welke evenementen zijn oud Hollandse spellen leuk?
Oud Hollandse spellen zijn veelzijdig en kunnen bij diverse gelegenheden worden ingezet:

  • Familiefeesten: Breng een stukje nostalgie naar je familiebijeenkomsten en laat verschillende generaties samen genieten.
  • Schoolactiviteiten: Onderwijs kinderen over traditionele Nederlandse cultuur en geschiedenis op een interactieve en leuke manier.
  • Bedrijfsevenementen: Ideaal voor teambuildingactiviteiten, waarbij collega’s samen kunnen werken en elkaar beter kunnen leren kennen.
  • Festivals en markten: Voeg een authentiek Nederlands tintje toe aan je evenement en trek bezoekers van alle leeftijden aan.
  • Buurt- en straatfeesten: Versterk de gemeenschapszin met spellen die iedereen kent en waarvan iedereen kan genieten.

Populaire oud Hollandse spellen

Ons assortiment aan oud Hollandse spellen is uitgebreid en bevat klassiekers zoals:

  • Sjoelen: Een tijdloos spel waarbij precisie en behendigheid centraal staan.
  • Zaklopen: Test je balans en snelheid in dit traditionele race spel.
  • Kop van Jut: Concentratie en een vaste hand zijn vereist om de spijker op zijn kop te slaan.
  • Spijkerbroek hangen: Ontdek wie het sterkste van de groep is door zo lang mogelijk aan een spijkerbroek te hangen.

100% veilige spellen voor iedereen

Veiligheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Al onze oud Hollandse spellen zijn van de beste kwaliteit en worden regelmatig onderhouden en gecontroleerd om te zorgen voor een veilige en plezierige ervaring voor iedereen. We bieden ook duidelijke instructies en begeleiding om ervoor te zorgen dat elk spel op de juiste manier wordt gespeeld.

Ik wil voor mijn evenement oud Hollandse spellen huren, hoe werkt dit?

Het huren van oud Hollandse spellen is bij ons eenvoudig en zorgeloos. Neem contact op om je wensen te bespreken. We bieden flexibele opties voor ophalen of bezorging, en onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen met het opzetten en afbreken van de spellen, zodat je volop kunt genieten van je evenement.

Veelgestelde vragen