Hier ben je:

Kinderspel Klittenband Boom

Kinderspel Klittenband Boom

Bij het Kinderspel Klittenband Boom mikken kinderen de klittenballen op de boom. Lukt het om elk stukje klittenband van de boom te raken met een klittenbal? Dat is de uitdaging!

Informatie over deze attractie

39,- voor een dag (afhalen en retourneren)
59,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 2,2 x 1,6 meter
hoogte: 2 meter

Meer informatie over Kinderspel Klittenband Boom

Het Kinderspel Klittenband Boom leert kinderen omgaan met hand-oogcoördinatie, richtingsvermogen en bewegingssturing. Om die reden is het stiekem een gezonde, leerzame attractie. Maar voor de kinderen telt natuurlijk het plezier en het juichoment wanneer het is gelukt. Stuk voor stuk krijgen ze de kans om de speciale klittenballen goed te mikken. Dat belooft spanning, want niet elk stukje van de boom blijft plakken. Hoe dan ook nodigt dit luchtkussen en spelkussen uit om het te (blijven) proberen.

 

Kinderspel Klittenband Boom, laaghangend fruit

De terminologie ‘laaghangend fruit’ staat voor fruit dat laag aan de boom hangt. Daarom kan het makkelijk geplukt worden. Tegelijkertijd schijnt het een metafoor te zijn voor zaken waarmee je snel resultaat boekt. Vandaar dat ‘laaghangend fruit’ vaak als eerste het doelwit is om te ‘plukken’. Bij het Kinderspel Klittenband vormen de klittenballen het ‘fruit’. Alleen ditmaal ga je als kind dat fruit niet plukken, maar juist ‘terughangen’! Net andersom dus. Geef de boom het ‘fruit’ terug door de klittenballen op de goede plekjes te gooien. Wanneer het laaghangend fruit weer in de boom hangt, kun je je richten op de hogere plekken. Hang de boom helemaal vol!

 

Ander Kinderspel

Attractieverhuur Olivier biedt ook nog andere kinderspelen. Denk bijvoorbeeld aan het Kinderspel Mandje Mikken. Of Kinderspel Bal Gooien en Kinderspel Ring Werpen. Verder zijn er mogelijkheden om alle kinderspellen te huren met Kinderspelen Compleet. In dat geval genieten de kinderen van een spelkussentoernooi met diverse onderdelen.

 

Attractieverhuur Olivier

Ons attractieverhuurbedrijf biedt een wereld aan attractieplezier. Het gaat dan onder andere om springkussens & kinderattracties, evenals zeskampattracties en voetbalattracties of sportattracties. Samengevat valt er genoeg te beleven, waaronder het Kinderspel Klittenband Boom. We leveren deze attractie voor je op locatie maar afhalen en retourneren bij ons magazijn is ook mogelijk.

 

Wat krijg je?

  • Het complete kussen
  • Blowers, luchtpompen
  • Grondankers voor vastzetten toestel
  • Klittenbal 9x