Hier ben je:

Kinderspel Ring Werpen

Kinderspel Ring Werpen

Het leuke luchtkussen en kinderspel Ring Werpen draait om twee neushoorns en een lading jungle-ringen. De kinderen krijgen de uitdaging om al deze ringen precies om de hoorns te werpen.

Informatie over deze attractie

39,- voor een dag (afhalen en retourneren)
59,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 2,2 x 1,6 meter
hoogte: 2 meter

Meer informatie over Kinderspel Ring Werpen

Welkom in de wildernis van het Kinderspel Ring Werpen, hier zijn twee blauwe neushoorns gespot! Die exemplaren zijn natuurlijk heel zeldzaam. De kindvriendelijke neushoorns blijven gelukkig bestaan dankzij de kracht van speciale jungle-ringen. Vandaar dat ze maar al te graag de ringen om hun hoorns dragen. Daarom krijgen de kinderen een belangrijke missie: zij kunnen de neushoorns helpen. Lukt het hun allereerst om de ringen om de hoorns te werpen?

 

Luchtkussen Kinderspel Ring Werpen

Het Kinderspel Ring Werpen bevat een luchtkussen met neushoorns en jungle-ringen. Vandaar spreken we van een ‘spelkussen’. Dat is immers een luchtkussen met een geïntegreerde spelactiviteit. Het bewezen voordeel van de constructie van een luchtkussen is de uitnodigende werking. Kinderen komen graag kijken bij luchtkussen-achtige objecten. Dat verklaart onder andere het succes van onze Springkussens & Kinderattracties. Ook dit luchtkussen/spelkussen mag op veel populariteit rekenen.

 

Kinderspelen Compleet

Naast het spel Ring Werpen zijn er spelkussens als Mandje Mikken of de Klittenband Boom. Met dit soort luchtkussens, evenals Bal Gooien, creëer je de Kinderspelen Compleet. Oftewel, huur ze allemaal voor een volledige spelervaring. Een minifestival vol kinderattracties op basis van luchtkussens met spelactiviteiten. Waar vervolgens als stiekem pluspunt nog een leerzaam aspect aan gekoppeld is. Deze attracties stimuleren namelijk stuk voor stuk de hand-oogcoördinatie, richtingsvermogen en bewegingssturing.

 

Attractieverhuur Olivier

Een Kinderspel Ring Werpen kun je verder vergezellen van voetbal-attracties of sport-attracties. Ook kun je nadenken over de Ranja Olifant/Ranja Koe, popcornmachines en nog ander Fun Food. Tot slot wijzen we graag naar de zeskamp-attracties die vaak verhuurd worden. Samengevat biedt Attractieverhuur Olivier een wereld aan attractieplezier. Op naar een topdag. Desgewenst verzorgen wij het vervoer en de op- en afbouw van het gehuurde object. Vul het formulier in onderaan de pagina en geef je voorkeuren aan, dan sturen wij een offerte op maat.

 

Wat krijg je?

  • Het complete kussen
  • Blowers, luchtpompen
  • Grondankers voor vastzetten toestel
  • Jungle ringen 9x