Hier ben je:

Kippen Vangen (Stokvangen)

Kippen Vangen (Stokvangen)

Het stokvangspel ‘Stokvangen’ heeft een compleet nieuwe variant in Kippen vangen. Voorkom dat kippen te pletter vallen bij deze grappige bewerking van het oud-Hollandse spel stokvangen. Red zoveel mogelijk kippen.

Informatie over deze attractie

49,- voor een dag (afhalen en retourneren)
59,00 voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,65 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 2,5 x 0,5 meter
hoogte: 3 meter

Meer informatie over Kippen Vangen (Stokvangen)

Kippen vangen klinkt niet gelijk diervriendelijk, maar dat is het wel. In dit geval zijn de deelnemers namelijk echte helden die de kippen redden. De verzwakte kippen zijn in een benarde situatie beland en dreigen te vallen. Gelukkig is er een deelnemer die de vervelende valpartijen kan voorkomen. Bij voldoende oplettendheid is diegene er als de kippen bij om in te grijpen. Die oplettendheid is noodzakelijk, want de kippen vallen vanuit het niets.

 

Stokvangspel Kippen vangen

In feite is Kippen vangen ‘gewoon’ het stokvangspel, maar dan met kippen. Waarom? Omdat het kan! En omdat het stiekem een extra grappige twist geeft aan het spel. Bovendien brengt het wat meer leven in de brouwerij. Je spant je eerder in om een kip te redden dan om een stok te vangen. Het grappige is dat ze ook nog ‘een gil’ geven als je ze vangt (en er een beetje in knijpt). Uiteraard betreft het hier lookalike kippen en gebruiken we geen echte dieren in het spel. Maar ook deze lookalike kippen verdienen een goede ‘save’ van de deelnemer. Al is het maar om het idee.

 

Oud-Hollandse Spelen

Stokvangen behoort tot de Oud-Hollandse Spelen van Attractieverhuur Olivier. In die populaire categorie zie je attracties als Ring Werpen, sjoelen en Bierpulschuiven. Daarnaast komen Ezeltje Prik en Rol de Bal aan bod, evenals de Kop van Jut. Met dit soort onderdelen en spelletjes organiseer je eenvoudig Oud-Hollandse Spelen of soortgelijke evenementen. Ook als losse attractie kun je Kippen vangen huren.

 

Attractieverhuur Olivier

Wij spannen ons in om de evenementenbranche van attracties te voorzien. Maar ook stichtingen, verenigingen en particulieren kloppen graag bij ons aan. Om die reden zijn we zowel een professioneel als een persoonlijk bedrijf, iedereen is welkom. We bieden een wereld aan attractieplezier.

 

Wat krijg je?

  • Stokvangspel compleet
  • Vangstokken (kippen) 8x