Hier ben je:

Stokvangen Nostalgisch

Stokvangen Nostalgisch

Stokvangen Nostalgisch biedt het oud-Hollandse Stokvangspel in volle glorie. De deelnemer wacht geconcentreerd, ineens valt er een stok. Te laat gereageerd, mis! Het reactievermogen wordt serieus op de proef gesteld.

Informatie over deze attractie

47,50 voor een dag (afhalen en retourneren)
55,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 2,5 x 0,5 meter
hoogte: 3 meter

Meer informatie over Stokvangen Nostalgisch

Stokvangen Nostalgisch is het stokvangspel met 8 vangstokken die vanuit het niets naar beneden vallen. Aan de deelnemer de taak om zoveel mogelijk van die stokken op tijd te vangen. Het verrassingseffect is groot, want je hebt geen idee wanneer welke stok valt. En dus draait alles om het reactievermogen: snel reageren op de ontstane situatie. Welke deelnemer slaagt hier het beste in?

 

Stokvangspel: roerloos stil

De aandacht van de deelnemer lijkt zomaar even te verslappen. Er gebeurt namelijk niets. Die stokken hangen daar maar wat en ze hangen roerloos stil. Dan ineens valt er toch een stok naar beneden. Oeps, die zag de deelnemer niet aankomen. Een wilde beweging, een halve snoekduik, alles is geoorloofd om de stok te bemachtigen. Als de stok de grond bereikt, is het over en uit (wat betreft die stok). Daarna mag de aandacht snel weer gericht worden op de overige stokken. Welke stok zal nu weer vallen?

 

Stokvangen Nostalgisch huren

De eerste actie die je kunt verrichten is Stokvangen Nostalgisch huren. Een actie waarmee je jezelf van een leuke attractie voorziet. Een attractie die altijd deelnemers en toeschouwers aantrekt bij gelegenheden of evenementen. Daarom raden we het stokvangspel van harte bij je aan. Het is immers een succesnummer onder de Oud-Hollandse Spelen, evenals Ring Werpen of Ezeltje Prik.

 

Attractieverhuur Olivier

Wij geloven in evenementen als facilitators van plezier en levensgeluk. Vandaar dat we evenementen graag ondersteunen met plezierrijke attracties. Met ‘een wereld aan attractieplezier’ maken we duidelijk dat we daarvoor alles in huis hebben. De attracties kunnen bij ons magazijn afgehaald worden maar we brengen ze ook op locatie. Daarnaast is het mogelijk dat wij de attracties op- en afbouwen. Huur ook je attracties bij Attractieverhuur Olivier en bezorg de aanwezigen een topdag.

 

Wat krijg je?

  • Stokvangspel compleet
  • Vangstokken 8x