Hier ben je:

Springkussen huren

Op zoek naar een geweldige toevoeging voor jouw feest of evenement? Overweeg dan eens om een springkussen te huren. Binnen onze attractieverhuur bieden we een uitgebreide selectie van luchtkussens die zeker de aandacht zullen trekken en voor veel plezier zorgen.

Waarom een luchtkussen huren?

Een springkussen huren voegt een uniek element van plezier en opwinding toe aan elk evenement. Hier zijn enkele redenen waarom het huren van een luchtkussen een fantastisch idee is:

 • Plezier voor alle leeftijden: Springkussens zijn geschikt voor kinderen en stiekem ook voor volwassenen, waardoor ze perfect zijn voor familie-evenementen waar mensen van verschillende leeftijden aanwezig zijn.
 • Entertainment: Luchtkussens zorgen voor urenlang entertainment, waarbij kinderen kunnen springen en spelen terwijl volwassenen kunnen genieten van het gezellige tafereel.
 • Sfeermaker: Ze creëren een positieve sfeer en maken van jouw evenement een onvergetelijke ervaring.

Voor welke gelegenheden is een springkussen geschikt?

Onze luchtkussens zijn geschikt voor een breed scala aan gelegenheden. Hier zijn enkele voorbeelden:

 • Kinderfeestje: Maak de verjaardag van je kind onvergetelijk met een kleurrijk springkussen.
 • Festival: Voeg plezier en opwinding toe aan je festival en trek een breder publiek aan.
 • Buurt- en straatfeest: Breng de buurt samen met een luchtkussen dat voor vermaak en interactie zorgt.
 • Beurs: Maak je beursstand aantrekkelijker voor bezoekers met een opvallend springkussen.
 • Schoolactiviteit: Verrijk schoolactiviteiten en sportdagen met onze leuke luchtkussens.
 • Bruiloft: Voeg een speels tintje toe aan je huwelijksceremonie of receptie met een springkussen.
 • Bedrijfsevenement: Versterk de teambuilding en bevorder de band tussen collega’s met uitdagende luchtkussens.

Welke soorten luchtkussens zijn te huur?

Bij Olivier hebben we een uitgebreide selectie springkussens om aan al jouw wensen te voldoen. Hieronder zie je de springkussens die we hebben:

Groot springkussen

Onze grote luchtkussens zijn perfect voor grotere evenementen en bieden veel ruimte om te springen en plezier te hebben. Een voorbeeld van een groot springkussen is de parachute avontuur met een afmeting van 4,3 x 4,3 x 6,5 meter.

Klein springkussen

Deze kleine luchtkussens zijn ideaal voor kleine tuinen en feestjes, maar bieden nog steeds veel plezier voor kinderen. Een voorbeeld van een klein springkussen is de springkussen Clown Mini. Dit springkussen heeft een afmeting van 3 x 3,5 x 3,5 meter.

Springkussen voor binnen

Speciaal ontworpen voor gebruik binnenshuis, deze springkussens zorgen voor vermaak, zelfs als het weer niet meewerkt. Springkussen Mep de Mol heeft een afmeting van 4 x 4 x 2,5 wat het ideaal voor binnen maakt.

Springkussen voor buiten

Onze outdoor springkussens zijn robuust en weerbestendig, ideaal voor buitenfeesten en evenementen. Bekijk eens springkussen Carrousel, dit springkussen is ideaal voor buiten.

Kasteel springkussen

Betreed een magische wereld met ons kasteel springkussen, perfect voor fantasierijke avonturen.

Zijn de luchtkussens veilig?

Veiligheid staat bij ons voorop. Onze springkussens worden regelmatig geïnspecteerd en voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. We zorgen ervoor dat de luchtkussens veilig worden opgezet en afgebroken. Bovendien bieden we gedetailleerde instructies en begeleiding om ervoor te zorgen dat jouw evenement veilig en zonder problemen verloopt.

Wat kost het huren van een springkussen?

De kosten voor het huren van een springkussen variëren afhankelijk van het type, de duur van de huur en eventuele extra diensten zoals bezorging en installatie. Om je een idee te geven, beginnen de prijzen vanaf 89 euro per dag en loopt op tot 169 euro per dag. Specifieke prijzen wordt bij elk springkussen getoond.

Waar moet je rekening mee houden met het huren van een luchtkussen?

Voordat je een springkussen huurt, zijn er belangrijke zaken om rekening mee te houden:

 • Aantal kinderen: Bepaal hoeveel kinderen er tegelijkertijd op het luchtkussen zullen spelen om ervoor te zorgen dat het geschikt is voor jouw evenement.
 • Leeftijden: Houd rekening met de leeftijden van de deelnemers om ervoor te zorgen dat het springkussen geschikt is voor alle leeftijden.
 • Ruimte: Controleer of jouw locatie groot genoeg is voor het luchtkussen en of de afmetingen passen.
 • Stroomvoorziening: Zorg ervoor dat er 230 volt stroom beschikbaar is als je een springkussen huurt in verband met de blower.

Ik wil een springkussen huren, wat moet ik nu doen?

Het huren van een springkussen bij Olivier is eenvoudig. Klik op het gewenste springkussen, vul het contactformulier in met jouw gegevens en specifieke wensen, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om de beschikbaarheid te bevestigen en verdere details te bespreken. Als je wilt dat het luchtkussen wordt bezorgd en opgezet, regelen we dat op de afgesproken dag. Na afloop van jouw evenement halen we het springkussen weer op. Je kunt er ook voor kiezen om het zelf op te halen en terug te brengen bij onze locatie in Tolbert (Groningen).

Veelgestelde vragen

Kan ik een luchtkussen huren voor meerdere dagen?

Ja, je kunt het luchtkussen huren voor meerdere dagen. Bij langere verhuurperiodes bieden we kortingen aan. Hoe langer je het luchtkussen huurt, hoe groter de korting, tot wel 50% van de prijs.

Moet je borg betalen voor het huren van een luchtkussen?

Nee, bij ons betaal je geen borg. Wel vragen we om je adresgegevens wanneer je kiest om het luchtkussen zelf op te halen.

Hoe lang van tevoren moet ik een springkussen reserveren?

Het is altijd slim om zo vroeg mogelijk te reserveren, omdat de beschikbaarheid beperkt kan zijn op drukke dagen. Reserveren kan via onze website, e-mail, telefoon of WhatsApp. Voor last minute reserveringen, bijvoorbeeld één of twee dagen van tevoren, raden we aan om te telefonisch contact op te nemen.

Moet ik extra betalen voor de blower, grondzeil en grondankers?

Nee, je betaalt niet extra voor de blower, grondzeil en grondankers. Wordt het springkussen op een harde ondergrond geplaatst? Dan ben je verplicht om veiligheidsmatten te huren voor 9 euro per dag.

Het is slecht weer of het regent, kan ik mijn reservering annuleren?

Bij extreem slecht weer heb je de mogelijkheid om de reservering voor het springkussen te annuleren. Je kunt ook kiezen om een overdekt springkussen te huren of de datum te verplaatsen.

Vanaf welke leeftijd is een luchtkussen geschikt?

Onze luchtkussens zijn geschikt vanaf een leeftijd van 3 jaar of ouder.

Moet er toezicht door een volwassene zijn op het luchtkussen?

Ja. Voor elk springkussen is toezicht door een volwassene verplicht. Dit is een officiële veiligheidsregel van het NVWA die strikt wordt gehandhaafd. We bieden ook de mogelijkheid om onze toezichthouders in te schakelen voor toezicht. Hier zitten wel extra kosten aan verbonden.

Waar mag ik een springkussen plaatsen?

Je mag het springkussen zowel plaatsen op een harde ondergrond als zachte ondergrond. Als je het op een harde ondergrond wilt plaatsen, leveren we grondzeil en valmatten

Kan het springkussen worden aangesloten op een verlengsnoer?

Ja, het springkussen kan worden aangesloten op een verlengsnoer. Houd er wel rekening mee dat het verlengsnoer niet langer mag zijn dan 50 meter.

Moet ik het luchtkussen zelf schoonmaken na gebruik?

Als je het springkussen bij ons ophaalt en zelf terugbrengt, verwachten we dat de klant het springkussen schoonmaakt. Als wij de op- en afbouw verzorgen, zorgen wij ook voor de schoonmaak, tenzij anders afgesproken.

Hoelang duurt het opblazen van een springkussen?

De tijd om een springkussen op te blazen varieert per springkussen vanwege de verschillende groottes. De meeste springkussen zijn opgeblazen tussen de 5-10 minuten.

Hoeveel stroom kost het gebruik van een luchtkussen?

De hoeveelheid stroom die een luchtkussen gebruikt, hangt af van de blower die op het luchtkussen is aangesloten. Onze blowers hebben een vermogen van tussen de 1100 en 1500 watt. Dit betekent dat een blower tussen de 1,1 en 1,5 kilowatt per uur gebruikt.