Hier ben je:

Springkussen huren

Categorie

Gelegenheid

Budget

Springkussenverhuur

Organiseer je binnenkort een feest of evenement en wil je het extra leuk maken met een springkussen? Bij ons vind je een grote variatie aan springkussens. Of je nu een klein springkussen nodig hebt voor je achtertuin of een groot luchtkussen voor een festival, wij hebben het springkussen dat past bij jouw evenement.

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom voeren we jaarlijks controles uit waardoor je onbezorgd je kinderen kunt laten vermaken.

Luchtkussens met thema’s

Wij verhuren luchtkussens in diverse thema’s, zodat je altijd een geschikt luchtkussen kunt vinden. Organiseer je een evenement op een boerderij? Kies dan voor de Luchtkussen Koe. Wil je een kleine springkussen voor in de achtertuin met een grappig thema? Dan is de Springkussen Clown Mini helemaal perfect. Ontdek welke luchtkussens wij nog meer hebben.

Springkussens voor ieder evenement

Onze springkussens zijn populair op allerlei evenementen, zoals verjaardagsfeesten, schoolfeesten, bedrijfsevenementen, festivals en buurtfeesten. Ze zorgen voor urenlang speelplezier voor jong en oud.

Springkussen huren voor een kinderfeestje

Zoek je een springkussen voor een kinderfeestje? Bekijk dan de Springkussen De Malle Molen Multifun. Het vrolijke springkussen heeft een glijbaan wat veel plezier oplevert voor de kinderen. Ook is het een kleine springkussen waardoor deze ideaal past in de achtertuin.

Luchtkussen huren voor een festival

Voor een festival wil je natuurlijk een groot luchtkussen huren waar iedereen van kan genieten. Onze  Springkussen Carrousel (Multiplay) is een populair luchtkussen dat veel wordt verhuurd op festivals. Met een afmeting van 6 x 5 meter kunnen hier veel kinderen tegelijk op spelen. Dankzij de glijbaan zorgt dit luchtkussen voor extra veel plezier.

Springkussen huren voor een buurtfeest

Bij een buurtfeest of straatfeest wil je dat de kinderen zich vermaken terwijl jij gezellig met je buren praat. Een springkussen is de ideale manier om de kinderen te vermaken. Ons Opblaasbaar Speeleiland Ludoteca heeft veel obstakels waar kinderen urenlang speelplezier aan beleven.

Springkussen huren in Groningen, Friesland en Drenthe

Weet je welk luchtkussen je wilt huren voor je evenement of heb je een vraag? Neem contact met ons op. Wij zijn gevestigd in de omgeving van Groningen en verhuren onze springkussens voornamelijk in Groningen, Friesland en Drenthe, maar ook buiten deze regio’s brengen we graag het luchtkussen naar je toe en zetten het voor je op.

Wil je een andere attractie huren? Bekijk ons assortiment. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in het verhuren van attracties.