Hier ben je:

Abraham pop huren

Op zoek naar een unieke en feestelijke manier om een 50e verjaardag te vieren? Zet een abraham pop bij de jarige in de tuin! Onze opblaasbare abraham poppen uit onze attractieverhuur zijn ideaal voor het vieren van deze bijzondere mijlpaal. Je hebt de keuze uit verschillende maten en stijlen waardoor je altijd een kiest, die past bij de jarige.

Waarom een opblaasbare abraham pop huren?

Het huren van een abraham pop is een fantastische manier om een vijftigste verjaardag te vieren. Het is niet alleen een leuke verrassing voor de jarige, maar het biedt ook een geweldig fotomoment voor gasten. Deze poppen voegen plezier en feestelijkheid toe aan elk feest van iemand die 50 jaar wordt!

Bij het huren van een abraham pop, zorg je voor een onvergetelijke toevoeging aan een speciale gebeurtenis. Kies vandaag nog de perfecte abraham pop en maak de 50ste verjaardag van je dierbare nog specialer!

Onze populairste abraham poppen

Bij ons heb je een grote keuze aan abraham poppen in verschillende stijlen en maten. Hieronder zie je de abraham poppen die vaak door onze klanten worden gehuurd:

  • Ordinaire abraham pop: Wordt er iemand in je vriendengroep 50 jaar? Steek hem de gek aan door een ordinaire abraham pop bij hem in de tuin te zetten. De abraham pop heeft een afmeting van 1,5 x 1,5 x 4 meter en kun je al huren vanaf € 59,- per dag.
  • Rocker abraham pop: Is de jarige een echte rocker en is hij vaak op het podium te vinden? Dan is deze Rocker abraham pop, perfect om bij hem in de tuin te zetten. Ook deze heeft een afmeting van 1,5 x 1,5 x 4 meter. Te huren vanaf € 59,- per dag.
  • Grote abraham pop met bierpul: Is de aankomende vijftigjarige een echte levensgenieter. Zet een grote abraham pop met bierpul bij hem in de tuin. Deze grote opblaasbare abraham pop heeft een afmeting van 2 x 2 x 4,5 meter. Ook deze huur je voor € 59,- per dag.

Waar moet je rekening mee houden met het huren van een abraham pop?

Bij het huren van een opblaasbare abraham pop is het belangrijk om rekening te houden met de ruimte die je hebt. Onze poppen variëren in grootte, dus het is belangrijk om een te kiezen die past bij jouw gewenste locatie. Onze kleinste abraham pop heeft een afmeting van 1 x 1 x 2,75 meter en onze grootste abraham pop heeft een afmeting van 2 x 2 x 4,5 meter.

Onze abraham poppen zijn snel eenvoudig te plaatsen

Het opzetten gaat snel en eenvoudig. Dankzij de handige draagtas zijn de poppen gemakkelijk te vervoeren. Gebruik de meegeleverde blower om de opblaaspop snel op te blazen. Met de haringen zet je de opblaaspop stevig vast, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het wegwaaien van de abraham pop.

Waarom een abraham pop huren bij Olivier?

Met onze attractieverhuur staan we bekend om onze kwaliteit, veiligheid en service. Onze abraham poppen zijn van hoge kwaliteit waardoor je je geen zorgen hoeft te maken dat het kapot gaat bij een harde wind. Je hebt de optie om de abraham pop zelf op te halen, maar wil je het liever laten doen? Wij kunnen hem ook bij je bezorgen en voor je opzetten waardoor jij van het feest kunt genieten.

Hoe kan ik bij jullie aan abraham pop huren?

Het huren van een opblaaspop werkt heel eenvoudig. Kies de abraham pop uit en vul op de pagina van de gewenste abraham pop het contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om de beschikbaarheid te bevestigen en eventuele specifieke wensen te bespreken. Je kunt kiezen om de abraham pop zelf op te halen. Het wordt in een tas geleverd waardoor je deze kunt vervoeren in de auto of met een bakfiets. Je kunt de abraham pop een dag van tevoren voor de huurdatum afhalen en een dag na de huurdatum weer retourneren. Ook kun je ervoor kiezen om de abraham pop te laten bezorgen en door ons te laten opzetten.

Veelgestelde vragen

Krijg ik korting wanneer ik een abraham pop huur voor meerdere dagen?

Ja, je kunt een abraham pop huren voor meerdere dagen. Bij langere verhuurperiodes bieden we kortingen aan. Hoe langer je bij ons huurt, hoe groter de korting, tot wel 50% van de prijs.

Moet je borg betalen voor het huren van een abraham pop?

Nee, bij ons betaal je geen borg. Wel vragen we je adresgegevens wanneer je kiest om het zelf af te halen.

Hoe lang van tevoren moet ik een reservering plaatsen?

Het is altijd aan te raden om zo vroeg mogelijk te reserveren, omdat de beschikbaarheid beperkt kan zijn. Reserveren kan via onze website, per e-mail of via de telefoon. Wil je 1 of 2 dagen van tevoren een abraham pop huren? Dan is het beter om telefonisch contact met ons op te nemen.

Moet ik extra betalen voor de blower of haringen?

Nee, de blower en haringen zitten bij de prijs inbegrepen.

Is de abraham pop geschikt tijdens slecht weer?

Ja, onze abraham opblaaspoppen zijn geschikt voor slecht weer. Natuurlijk zitten hier wel grenzen aan. Met harde windstoten en windkracht 6 is het aan te raden om de abraham pop naar binnen te halen.

Zijn er plekken waar ik geen abraham pop mag plaatsen?

Onze abraham poppen kunnen op alle ondergronden worden geplaatst. Houd er wel rekening mee dat je het bijvoorbeeld niet plaatst langs bijvoorbeeld een dakgoot. De abraham pop kan hier tegenaan schuren en beschadigingen oplopen.

Hoelang duurt het opblazen van de abraham pop?

Het opblazen van een abraham pop duurt ongeveer 5 minuten.