Hier ben je:

Attractieverhuur

Attractie huren

Attractieverhuur Olivier is dé specialist in het verhuren van binnen- en buitenattracties voor jong en oud. Met ruim 120 attracties zijn wij een van de grootste attractieverhuurders van Nederland. Wij verhuren verschillende attracties, zoals springkussens, stormbanen en opblaaspoppen. Jaarlijks staan wij op meer dan 300 evenementen. Dit varieert van kinderfeestjes tot festivals in voornamelijk Groningen, Friesland en Drenthe. Maar ook daarbuiten verhuren we onze attracties.

Bij ons staat veiligheid hoog in het vaandel. Daarom zijn al onze attracties goedgekeurd en worden er jaarlijks controles uitgevoerd.

Wil je een attractie huren? Bekijk snel onze attracties of neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

Spidertoren Klimweb met glijbaan - Attractieverhuur Olivier

Onze attracties

Hieronder hebben we al onze attracties op een rijtje gezet. Ontdek welke attractie jij wilt huren voor jouw evenement!

Springkussen huren

Wil je een springkussen huren voor jouw feest of evenement? Wij verhuren verschillende soorten springkussens in verschillende thema’s en afmetingen, waardoor je altijd het springkussen vindt die past bij jouw evenement.

Een springkussen voor jouw feest of evenement is de ideale manier om kinderen te laten vermaken.

Stormbaan huren

Ben je op zoek naar een attractie met uitdaging en competitie? Huur een stormbaan voor jouw evenement. Met een stormbaan maak je van jouw evenement een sportief evenement. Het is perfect als ijsbreker voor bijvoorbeeld teambuilding activiteiten, bedrijfsuitjes, scholen en studentenverenigingen.

Spelkussen huren

Een spelkussen huren is een leuke toevoeging voor jouw evenement. Een spelkussen is ideaal voor een sportdag, zeskamp, dorpsfeest of een kinderfeestje. We hebben spelkussens voor jong en oud waardoor je altijd een spelkussen kunt vinden voor jouw evenement.

Waterattractie huren

Een waterattractie is de ideale attractie voor een evenement in de zomer. We hebben waterattracties met een sportief karakter en waterattracties die vooral veel fun bieden. Onze waterattracties zijn geschikt voor alle leeftijden en zijn ideaal te gebruiken voor bijvoorbeeld schoolactiviteiten, zeskampen en kinderfeesten.

Zeskamp spellen huren

Organiseer je binnenkort een zeskamp en ben je op zoek naar zeskamp spellen? We hebben een groot assortiment aan zeskamp spellen op verschillende niveaus. Bij ons kun je Oud Hollandse zeskamp spellen huren of grote zeskamp spellen zoals grote spelkussens.

Voetbal attractie huren

Een voetbal attractie is perfect voor een sportief evenement. Organiseer je binnenkort een sportdag of een activiteitendag met de voetbalvereniging? Voor ieder sportief evenement hebben we een geschikte voetbal attractie. Zo verhuren we diverse voetbalvelden en attracties omtrent voetbal.

Oud Hollandse spellen huren

Ben je op zoek naar Oud Hollandse spellen voor een evenement? We hebben een grote variatie aan Oud Hollandse spellen waarmee je jouw evenement compleet en nostalgisch kunt maken. Ideaal voor een zeskamp, schoolactiviteiten of tijdens Koningsdag.

Winterattractie huren

Organiseer je een kerstmarkt, bedrijfsfeest in winterthema, een kerstborrel of een ander evenement in de winter? We hebben winterattracties waarmee je jouw evenement helemaal compleet kunt maken. Verkoop lekkere snacks vanuit een foodtruck of glij met een slee naar beneden met onze rodelbaan.

Opblaaspop huren

Ken je iemand die binnenkort een Abraham of Sarah wordt of gaat trouwen? Verras diegene met een opblaaspop in de tuin. Bij ons kun je verschillende soorten opblaaspoppen huren. Van standaard opblaaspoppen tot grappige en ludieke opblaaspoppen.

Sport en spel huren

Wil je van jouw evenement een sportief evenement maken? Huur onze sportieve spellen. We hebben een grote variatie aan spellen voor jong en oud die zowel geschikt zijn voor binnen als buiten. Ga de strijd met onze sportieve spellen en laat zien wie het sportiefste is van de groep.

Partyverhuur

Organiseer je binnenkort een feest of evenement? We hebben alles om je feest of evenement een succes te laten worden. Zo hebben we een grote variatie aan decoratie en funfood waardoor je altijd iets vindt dat past bij jouw evenement.

Funfood huren

Wil je jouw gasten tijdens een feest of evenement voorzien van eten en drinken? We bieden verschillende soorten fun food aan voor jong en oud. Bekijk welke funfood past bij jouw evenement.