Hier ben je:

Attractieverhuur Olivier

Attractie huren

Attractieverhuur Olivier is dé specialist in het verhuren van binnen- en buitenattracties voor jong en oud. Met ruim 120 attracties zijn wij een van de grootste attractieverhuurders van Nederland. Wij verhuren verschillende attracties, zoals springkussens, stormbanen en opblaaspoppen. Jaarlijks staan wij op meer dan 300 evenementen. Dit varieert van kinderfeestjes tot festivals.

Bij ons staat veiligheid hoog in het vaandel. Daarom zijn al onze attracties goedgekeurd en worden er jaarlijks controles uitgevoerd.

Wil je een attractie huren? Bekijk snel onze attracties of neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

Spidertoren Klimweb met glijbaan - Attractieverhuur Olivier

Onze attracties

Hieronder hebben we al onze attracties op een rijtje gezet. Ontdek welke attractie jij wilt huren voor jouw evenement!

Springkussens

Springkussens zijn een geweldige manier om kinderen en volwassenen te vermaken op feesten, evenementen of andere gelegenheden. Er zijn veel verschillende soorten en maten springkussens beschikbaar, van kleine tot grote modellen met verschillende thema’s en obstakels. 

Het huren van een springkussen biedt een gemakkelijke en veilige manier om je gasten te vermaken en zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor jong en oud.

Stormbanen

Stormbanen zijn de ultieme uitdaging voor sportieve deelnemers op feesten, evenementen of andere gelegenheden. Er zijn veel verschillende soorten stormbanen beschikbaar, van simpele tot zeer uitdagende obstakelbanen. 

Het huren van een stormbaan biedt een geweldige manier om je gasten te vermaken en zorgt voor een leuke en competitieve sfeer.

Spelkussens

Spelkussens zijn een leuke en interactieve manier om kinderen te vermaken op feesten en evenementen. Deze opblaasbare attracties combineren de veiligheid van een springkussen met de uitdaging van verschillende spellen.

Van een sweeper tot hindernisbanen en andere behendigheidsspellen, spelkussens bieden eindeloze uren plezier voor kinderen van alle leeftijden.

Waterattracties

Waterattracties zijn een perfecte manier om verkoeling te bieden tijdens warme zomerdagen en een leuke, spannende activiteit te bieden voor feesten en evenementen. Van opblaasbare waterglijbanen tot hindernisbanen, er zijn veel verschillende soorten waterattracties beschikbaar.

Het huren van een waterattractie is een geweldige manier om een zomers evenement onvergetelijk te maken en gasten van alle leeftijden te vermaken.

Zeskamp spellen

Zeskamp spellen zijn een perfecte manier om deelnemers uit te dagen en te vermaken op feesten, bedrijfsevenementen of sportdagen. Zeskampen omvatten verschillende spellen en uitdagingen, zoals rodeo rijden, buikschuifbanen en zaklopen.

Het huren van zeskamp spellen biedt een geweldige mogelijkheid voor teambuilding, competitie en plezier voor deelnemers van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus.

Voetbal attracties

Voetbal attracties bieden een leuke en interactieve manier om voetbal te spelen op feesten, evenementen of teambuilding activiteiten. Er zijn verschillende soorten voetbal attracties beschikbaar, zoals opblaasbare voetbalvelden, voetbal dartborden en andere voetbalspellen.

Het huren van voetbal attracties is een geweldige manier om deelnemers uit te dagen, te vermaken en de voetbalvaardigheden van iedereen te verbeteren.

Oud Hollandse spellen

Oud Hollandse spellen zijn een nostalgische en leuke manier om een feest of evenement te organiseren. Deze traditionele spellen, zoals kop van jut, ezeltje prik en ringwerpen, bieden een leuke en competitieve activiteit voor alle leeftijden.

Het huren van oud Hollandse spellen biedt een geweldige manier om een gezellige en leuke sfeer te creëren en zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor deelnemers van alle leeftijden.

Winterattracties

Winterattracties zijn een geweldige manier om een winterse sfeer te creëren op feesten, kerstmarkten of andere evenementen. Van een rodelbaan tot een foodtruck, er zijn veel verschillende soorten winterattracties beschikbaar.

Het huren van winterattracties biedt een geweldige manier om deelnemers te vermaken en in de feestelijke stemming te komen tijdens de koudere maanden van het jaar.

Opblaaspoppen

Feestpoppen zijn een leuke en opvallende manier om een feestelijke sfeer te creëren op een feest of evenement. Van Abraham en Sarah tot een bruidspaar, er zijn verschillende soorten opblaaspoppen beschikbaar.

Het huren van opblaaspoppen biedt een gemakkelijke en betaalbare manier om je evenement te personaliseren en te zorgen voor een leuke en feestelijke sfeer.

Sport en spel

Sport en spel zijn een belangrijk onderdeel van een gezonde en actieve levensstijl. Het biedt een leuke manier om fysiek fit te blijven en om samen te werken in teamverband.

Het huren van verschillende sport- en spelmateriaal biedt de mogelijkheid om op elk moment van de dag of op elke locatie een leuke en uitdagende activiteit te organiseren.

Partyverhuur

Partyverhuur is een geweldige manier om je feest of evenement compleet te maken. Van opblaasbare tenten tot suikerspinmachines, er zijn veel verschillende soorten partyverhuur beschikbaar.

Het huren van deze materialen biedt een gemakkelijke en betaalbare manier om je evenement professioneel en onvergetelijk te maken.

Funfood

 Funfood is een leuke en smakelijke toevoeging aan elk feest of evenement. Van popcorn en suikerspin tot ranja en poffertjes, er zijn veel verschillende soorten funfood beschikbaar.

Het huren van funfood apparatuur biedt een gemakkelijke en betaalbare manier om je gasten te voorzien van heerlijk eten en drinken, terwijl je tegelijkertijd zorgt voor een leuke en feestelijke sfeer.