Hier ben je:

Stormbaan huren

In onze attractieverhuur bieden we een uitgebreid assortiment aan stormbanen die perfect zijn om je evenement of feest naar een hoger niveau te tillen. Een stormbaan huren is een geweldige manier om plezier en opwinding toe te voegen aan elke gelegenheid. Of je nu een kinderfeestje, festival, bedrijfsevenement of bruiloft organiseert, onze stormbanen bieden een unieke en leuke ervaring voor jong en oud.

Waarom een stormbaan huren voor mijn evenement?

Een stormbaan voegt een uniek element van competitie, plezier en teambuilding toe aan elk evenement. Een stormbaan huren is interessant vanwege de volgende redenen:

 • Competitie: Stormbanen dagen deelnemers uit om te rennen, klimmen en kruipen om de finish te bereiken, wat zorgt voor opwinding en gezonde competitie.
 • Teambuilding: Stormbanen zijn ideaal voor teambuildingactiviteiten, waardoor deelnemers samenwerken om obstakels te overwinnen en doelen te bereiken.
 • Diverse gelegenheden: Onze stormbanen zijn een ideale aanvulling voor verschillende evenementen, zoals bedrijfsuitjes, sportdagen, festivals en meer.

Voor welke evenementen kan ik een stormbaan huren?

Een stormbaan huren is geschikt voor verschillende gelegenheden. Hier zijn enkele voorbeelden van evenementen en gelegenheden waarvoor een stormbaan de perfecte aanvulling is:

 • Bedrijfsevenementen: Wil je teambuilding bevorderen of een leuke uitdaging bieden aan je collega’s? Een stormbaan is een geweldige keuze voor bedrijfsevenementen of bedrijfsuitjes.
 • Sportdagen: Maak sportdagen op scholen en sportverenigingen extra spannend met een stormbaan competitie. Het zal zeker de energie en opwinding vergroten.
 • Familiebijeenkomsten: Of het nu een familiebarbecue of een reünie is, een stormbaan zorgt voor vermaak voor mensen van alle leeftijden, waardoor het een hit wordt op familiebijeenkomsten.
 • Festivals: Voeg een element van avontuur toe aan festivals en trek een breder publiek aan. Een stormbaan kan een hoogtepunt worden van je festival.
 • Kinderfeestjes: Maak de verjaardag van je kind extra speciaal met een uitdagende stormbaan. Het zal zeker een onvergetelijke ervaring zijn voor de jarige en hun vrienden.
 • Buurt- en straatfeesten: Breng de buurt samen met een stormbaan die voor vermaak en interactie zorgt, wat de sociale banden tussen je buren versterkt.
 • Schoolactiviteiten: Maak schoolactiviteiten zoals sportdagen en schoolfeesten extra speciaal met een uitdagende stormbaan, waar scholieren en studenten plezier kunnen beleven, terwijl ze hun fysieke vaardigheden testen.
  Bedrijfspromoties: Organiseer je een bedrijfsevenement of productlancering? Een opvallende stormbaan trekt de aandacht waarmee je je bedrijf of product op een unieke wijze kunt promoten.

Kortom, een stormbaan kan overal worden ingezet om een element van plezier, uitdaging en competitie toe te voegen. Het is een attractie die geschikt is voor allerlei soorten evenementen en gelegenheden.

Wat zijn populaire stormbanen?

Bij Olivier hebben we een diverse selectie stormbanen om aan jouw specifieke wensen te voldoen. Hieronder vind je populaire stormbanen die we verhuren:

Grote Stormbaan

Onze grote stormbanen zijn ideaal voor evenementen met veel deelnemers. Ze bieden een uitgebreid parcours vol obstakels en uitdagingen. Een voorbeeld is onze “Mega rodelbaan” met een afmeting van 32 x 4 x 6 meter.

Mini Stormbaan

Deze stormbanen zijn perfect voor kleinere ruimtes en tuinfeesten. Ze bieden nog steeds veel plezier en uitdaging. Een voorbeeld is onze “Hindernisbaan Schateiland” met een afmeting van 10 x 3 x 6 meter.

Water stormbaan

Voor extra verfrissing op warme dagen bieden we waterstormbanen. Deelnemers kunnen door waterglijbanen en obstakels glijden. Een voorbeeld is onze “Zeephelling met Waterbassin” met een afmeting van 16,5 x 4 x 5 meter.

Hindernisbaan

Onze hindernisbanen biedt veel avontuur vermaak met obstakels waarover je heen moet klimmen en door moet gaan. Een voorbeeld is onze “Hindernisbaan Western” met een afmeting van 13 x 4 x 4 meter.

Hoe veilig zijn de stormbanen?

Bij ons staat veiligheid altijd voorop. Onze stormbanen worden regelmatig geïnspecteerd en voldoen aan strenge veiligheidsnormen. We zorgen ervoor dat de stormbaan veilig wordt opgezet en afgebroken, en we bieden instructies om ervoor te zorgen dat jouw evenement veilig en zorgeloos verloopt.

Wat kost het huren van een stormbaan?

De kosten voor het huren van een stormbaan variëren afhankelijk van het type stormbaan, de duur van de huurperiode, en eventuele extra diensten zoals bezorging en installatie. Om je een idee te geven, beginnen de prijzen voor het huren van een stormbaan bij ons vanaf 89 euro per dag en kunnen oplopen afhankelijk van jouw specifieke wensen.

Waar moet je rekening mee houden met het huren van een stormbaan?

Voordat je een stormbaan huurt, zijn er belangrijke zaken om rekening mee te houden:

 • Ruimte: Controleer of de locatie voldoende ruimte biedt om de stormbaan op te zetten. Meet de beschikbare ruimte nauwkeurig om er zeker van te zijn dat de stormbaan past en dat er voldoende ruimte is voor deelnemers om veilig te bewegen.
 • Leeftijd: Houd rekening met de leeftijd van de deelnemers. Voor onze stormbanen geldt een minimale leeftijd van 3 jaar.
 • Aantal deelnemers: Bepaal hoeveel mensen tegelijkertijd de stormbaan gebruiken. Sommige stormbanen zijn geschikt voor 1 persoon, terwijl andere geschikt zijn voor meerdere deelnemers.
 • Stroomvoorziening: Controleer of er voldoende stroomvoorziening beschikbaar is om de blower van de stormbaan aan te sluiten. Onze blowers hebben 230 volt stroom nodig.
 • Veiligheidsmaatregelen en toezicht: Voor elke stormbaan is toezicht door een volwassene verplicht. Dit is een officiële veiligheidsregel van het NVWA die strikt wordt gehandhaafd. We bieden ook de mogelijkheid om onze toezichthouders in te schakelen voor toezicht. Hier zitten wel extra kosten aan verbonden.
 • Ondergrond: Controleer of de ondergrond geschikt is voor de stormbaan. Voor harde ondergronden kan het nodig zijn om valmatten te gebruiken om de veiligheid te waarborgen.
 • Weer: Houd rekening met de weersomstandigheden op de dag van het evenement. Bij regenachtig weer kan een stormbaan glad worden, dus overweeg alternatieve plannen, zoals een overdekte locatie.
 • Reserveer op tijd: Het is altijd slim om zo vroeg mogelijk te reserveren, omdat de beschikbaarheid beperkt kan zijn op drukke dagen. Voor last minute reserveringen, bijvoorbeeld één of twee dagen van tevoren, raden we aan om te telefonisch contact op te nemen.

Wat moet ik nu doen om een stormbaan te huren?

Het huren van een stormbaan is eenvoudig. Vul op de pagina van de gewenste stormbaan het contactformulier volledig in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de beschikbaarheid te bevestigen en eventuele specifieke wensen te bespreken. Je hebt de mogelijkheid om de stormbaan te laten bezorgen en opzetten, of je kunt de stormbaan zelf ophalen en terugbrengen bij onze locatie in Tolbert (Groningen). Wij staan klaar om je evenement onvergetelijk te maken met onze spannende stormbanen.

Veelgestelde vragen

Kan ik een stormbaan huren voor meerdere dagen?

Ja, je kunt de stormbaan huren voor meerdere dagen. Bij langere verhuurperiodes bieden we kortingen aan. Hoe langer je de stormbaan huurt, hoe groter de korting, tot wel 50% van de prijs.

Moet je borg betalen voor het huren van een stormbaan?

Nee, bij ons betaal je geen borg. Wel vragen we je adresgegevens wanneer je kiest om de stormbaan zelf op te halen.

Moet ik extra betalen voor de blower, grondzeil en grondankers?

Nee, je betaalt niet extra voor de blower, grondzeil en grondankers. Wordt de stormbaan op een harde ondergrond geplaatst? Dan ben je verplicht om veiligheidsmatten te huren voor 9 euro per dag.

Het is slecht weer of het regent, kan ik mijn reservering annuleren?

Bij extreem slecht weer heb je de mogelijkheid om de reservering voor de stormbaan te annuleren. Je kunt ook kiezen om een overdekte stormbaan te huren, zoals de dubbele kruiptunnel, of de datum te verplaatsen.

Waar mag ik een stormbaan plaatsen?

Je mag de stormbaan zowel plaatsen op een harde ondergrond als zachte ondergrond. Als je het op een harde ondergrond wilt plaatsen, leveren we grondzeil en valmatten.

Kan de stormbaan worden aangesloten op een verlengsnoer?

Ja, de stormbaan kan worden aangesloten op een verlengsnoer. Houd er wel rekening mee dat het verlengsnoer niet langer mag zijn dan 50 meter.

Moet ik de stormbaan zelf schoonmaken na gebruik?

Als je de stormbaan bij ons ophaalt en zelf terugbrengt, verwachten we dat de klant de stormbaan schoonmaakt. Als wij de op- en afbouw verzorgen, zorgen wij ook voor de schoonmaak, tenzij anders afgesproken.

Hoelang duurt het opblazen van een stormbaan?

De tijd om een stormbaan op te blazen varieert per stormbaan vanwege de verschillende groottes. De meeste stormbanen zijn opgeblazen tussen de 5-10 minuten.

Hoeveel stroom kost het gebruik van een stormbaan?

De hoeveelheid stroom die een stormbaan gebruikt, hangt af van de blower die op de stormbaan is aangesloten. Onze blowers hebben een vermogen van tussen de 1100 en 1500 watt. Dit betekent dat een blower tussen de 1,1 en 1,5 kilowatt per uur gebruikt.