Hier ben je:

Ezeltje Prik (Opblaasbaar)

Ezeltje Prik (Opblaasbaar)

Ezeltje Prik (Opblaasbaar) biedt de uitdaging om geblinddoekt de staart op de ezel te prikken. Degene die het dichtst bij de goede plek zit, wint. Leuk voor kinderfeestjes en scholen.

Informatie over deze attractie

49,- voor een dag (afhalen en retourneren)
69,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 2,5 x 1 meter
hoogte: 2 meter

Meer informatie over Ezeltje Prik (Opblaasbaar)

Met Ezeltje Prik (Opblaasbaar) vermaken kinderen zich volop. Er zit namelijk flink wat spanning en humor in dit klassieke spelletje. Normaal gesproken wint dus degene die het best prikt. Om meer kinderen een winnaarsgevoel te geven, kun je ook met puntentelling per ring werken. De binnenste ringen leveren dan meer punten op, maar het is (bijna) altijd raak. Zo wordt het bovendien spannender als er een x-aantal rondes zijn gespeeld.

 

Activiteit kinderfeestje, school of bso

Van scholen tot de buitenschoolse opvang en kinderfeestjes, Ezeltje Prik (Opblaasbaar) pas perfect als activiteit. Je kunt de kinderen aanmoedigen door ‘warm’ of ‘koud’ te roepen wanneer ze geblinddoekt zijn. Vanwege die blinddoeken is het immers lastig oriënteren. Omdat het voor oudere kinderen misschien spannender of moeilijker mag, kun je hen eerst ronddraaien. Daardoor wordt het wel even een stukje uitdagender allemaal!

 

Geschikt voor alle leeftijden

Zowel kinderen als begeleiders of ouders beleven plezier, want dit is geschikt voor alle leeftijden. Allereerst door het geblinddoekte aspect natuurlijk. Dat is stiekem best een beetje spannend op een leuke manier. Daarnaast ben je benieuwd of het je lukt om goed te mikken en te prikken. Overigens gaat dat prikken niet met een punaise, aangezien de ezel opblaasbaar is. Om die reden hebben de staarten stukjes klittenband op zich.

 

Ezeltje Prik (Opblaasbaar) huren

Attractieverhuur Olivier biedt Ezeltje Prik (Opblaasbaar) aan voor maar enkele tientjes. Vervolgens ervaren jullie een leuke activiteit als school, bso of organisatoren van het kinderfeestje. Al met al zou je deze ‘attractie’ zeker kunnen huren voor een vermakelijke dag. Optioneel verzorgt Attractieverhuur Olivier ook de op- en afbouw. Naast Ezeltje Prik hebben wij nog meer Oud Hollandse spellen en Familie Attracties in ons assortiment. Deze attracties wordt ook vaak gecombineerd met één van onze Fun Food opties.

 

Wat krijg je?

  • Het complete kussen
  • Blowers, luchtpompen
  • Grondankers voor vastzetten toestel
  • Staarten met klittenband en blinddoeken