Algemene voorwaarden Olivier Events

Hier ben je:

Algemene voorwaarden Olivier Events.

Bij alle activiteiten van uitjesbedrijf Olivier events zijn de algemene voorwaarden van toepassing. De algemene voorwaarden zijn een aantal afspraken. Deze afspraken gelden altijd bij het reserveren van een activiteit.

Betalen van een activiteit: betalingsvoorwaarden

Het betalen van de activiteit gebeurt bij voorkeur per pin. Toch heb je het recht om contant te betalen. In beide gevallen geef je bij het accepteren van het offertebedrag je betalingsvoorkeur aan. De rekening wordt in één keer betaald, er kan niet individueel afgerekend worden. Een derde optie is het laten opsturen van de rekening. Ook bij die voorkeur willen we het graag van tevoren weten. Geef dit wederom gelijktijdig aan bij het accepteren van het offertebedrag.

Het aantal personen dat je opgeeft voor het geboekte arrangement zal worden berekend. Als het aantal personen toch nog verandert, dien je dit uiterlijk één week van tevoren door te geven. Het liefst eerder.

Olivier Events heeft het recht om het (oorspronkelijke) overeengekomen arrangementbedrag volledig te incasseren als je pas op het laatste moment wijzigingen doorgeeft in het aantal personen. Onder ‘het laatste moment’ verstaan we de drie dagen voorafgaand aan de activiteit. Dit heeft te maken met onder andere onze eigen voorbereidingskosten, gebaseerd op het aantal personen. Bij het reserveren van de activiteit ga je akkoord met deze betalingsvoorwaarden.

Risico’s bij een activiteit: risicovoorwaarden

Door te reserveren verklaar je dat je op eigen risico deelneemt aan de gereserveerde activiteit.

Annuleren van een activiteit: annuleringsvoorwaarden 

Alle activiteiten worden standaard voorzien van de calamiteitendekking. Daardoor kun je de activiteit gratis annuleren bij slecht weer of een trieste gebeurtenis. Ook bij andere gebeurtenissen met impact is het mogelijk de activiteit gratis te annuleren. Aan de calamiteitendekking zijn geringe kosten verbonden, 4% van het arrangementbedrag. Op dat moment is alles goed geregeld. 

Je hebt het recht om de calamiteitendekking uit te zetten. Je dient dit dan bij het accepteren van de offerte door te geven. Dan bespaar je op de geringe kosten. Wel gelden er op dat moment annuleringsvoorwaarden. Dat wil zeggen dat Olivier Events 25%, 50% of 100% van het overeengekomen arrangementbedrag in rekening mág brengen bij een annulering. Zonder dekking is daar geen discussie over mogelijk.

Het percentage hangt samen met het annuleringsmoment (het aantal dagen voorafgaand aan de reserveringsdatum). Voor een annulering binnen 60 tot 14 dagen voorafgaand aan de reserveringsdatum wordt 25% van het overeengekomen arrangementbedrag in rekening gebracht. Dat loopt op tot 50% bij een annulering binnen 14 tot 7 dagen voorafgaand aan de reserveringsdatum.

Tot slot wordt 100% in rekening gebracht bij een annulering binnen 7 dagen voorafgaand aan de reserveringsdatum. Door een activiteit te reserveren stem je in met de calamiteitendekking en de annuleringsvoorwaarden als je de dekking uitzet.

Olivier Events pakt uit met uitjes

Bedankt voor je belangstelling en je begrip. Nu is het tijd voor de pret. We vinden het fijn dat we je mogen verwelkomen bij één van onze locaties. Samen maken we er een mooie dag van. Olivier Events pakt uit met uitjes.