Hier ben je:

Rad van Fortuin

Rad van Fortuin

Het Rad van Fortuin verrijkt elk evenement. Het feestelijke spel verleidt mensen altijd wel om een poging ‘radje draaien’ te wagen. En voor toeschouwers is het leuk om te zien.

Informatie over deze attractie

29,- voor een dag (afhalen en retourneren)
39,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 1 x 1 meter
hoogte: 2 meter

Meer informatie over Rad van Fortuin

Het Rad van Fortuin zet een feestelijke sfeer neer, onder andere door de verwachte winkans. Voorbijgangers, aanwezigen of deelnemers schatten zichzelf snel rijk wanneer ze zo’n rad zien staan. Vervolgens neemt de spanning toe als ze draaien, winnen ze iets of (bijna) niets? Organisatoren kunnen een geldbedrag of andere prijzen aan de getallen op het rad koppelen. De attractie wordt ook wel het Rad van Avontuur genoemd. Dat is bijvoorbeeld vaak het geval wanneer het niet ‘direct’ om geld gaat.

 

Rad van Avontuur, interactie

Zo’n Rad van Avontuur levert interactie op met je organisatie. De ideale aanzet voor een gesprek en promotiemogelijkheden. Het draairad lokt mensen naar één plaats, aangezien er sensatie lonkt. Eén draai aan het rad kan genoeg zijn om iemand heel blij te maken. Of om de toeschouwers te laten lachen bij een ietwat teleurgesteld gezicht. Er gaat al met al een uitnodigende werking uit van het draairad. Daardoor volgen er vanzelf promotiemogelijkheden. Laat dit succesnummer niet liggen en reserveer het Rad van Avontuur.

 

Rad van Fortuin huren

Het Rad van Fortuin huren doe je vanzelfsprekend bij Attractieverhuur Olivier. Ons attractieverhuurbedrijf heeft alles in het attractiehuis voor een plezierige topdag. Bekijk daarom ook eens de andere attracties in ons aanbod. Dat kan je zomaar voordeel opleveren, aangezien we korting weggeven bij huurcombinaties. Daarnaast versterkt het je feest, evenement of gelegenheid als je meerdere attracties biedt.

 

Attractieverhuur Olivier

Het team van Attractieverhuur Olivier, een wereld aan attractieplezier, bestaat uit diverse professionals in attracties en events. Dankzij jarenlange ervaring in deze branche kunnen we goed meedenken en advies leveren. Wij werken voor allerlei bedrijven en organisaties. Van stichtingen en verenigingen tot zorginstellingen en vakantieparken. Particulieren zijn evengoed van harte welkom bij ons professionele én persoonlijke verhuurbedrijf.

 

Wat krijg je?

  • Rad van Avontuur op statief