Hier ben je:

Limbo Dansen (Opblaasbaar)

Limbo Dansen (Opblaasbaar)

Opblaasbare boog ‘Limbo Dansen’ met palmboomachtige luchtkussens (ook opblaasbaar) en een verstelbare limbostok ertussen. Deze volledige set stelt jullie in staat om elkaar optimaal uit te dagen voor Limbo Dansen.

Informatie over deze attractie

49,- voor een dag (afhalen en retourneren)
79,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 1 x 3,8 meter
hoogte: 2,7 meter

Meer informatie over Limbo Dansen (Opblaasbaar)

Opblaasbaar Limbo Dansen maakt een competitie mogelijk aan de hand van hoogtes en afvallers. In het begin doet iedereen mee, maar er vallen mensen af naarmate de limbostok daalt. Al met al wordt het stééds een beetje moeilijker… wie weet dit het langst vol te houden? Heel leuk om aan mee te doen, zolang het lukt, maar hilarisch om naar te kijken. Een leuk potje Limbo Dansen begint met de enige echte opblaasbare attractie. En de muziek is ook belangrijk natuurlijk.

 

Tropische feelgood-attractie

‘Positive vibes only’ is een Engelse uitdrukking waarbij enkel positieve sferen tellen. Die uitdrukking komt in een tropisch jasje tot leven, want dit is een typische feelgood-attractie. Muziekje erbij, iedereen blij. Omstebeurt een poging wagen en elkaar natuurlijk lekker uitdagen. Samengevat biedt Limbo Dansen (opblaasbaar) het perfecte sfeertje als (aanvullende) attractie op elk evenement. Dus is het hoog tijd om de attractie te reserveren.

 

Attractie Limbo Dansen met verstelbare limbostok huren

Huur de attractie ‘Limbo Dansen met verstelbare limbostok’ via het systeem op deze pagina. Daarbij kun je onder andere kiezen uit bezorgen of ophalen. Ook bieden we optioneel aan om de attractie voor je op te bouwen (en af te breken). Gebruik gerust het Opmerkingen-veld. Verder hebben we je contactgegevens nodig. Uiteraard gaan we hier zorgvuldig mee om. Kies een huurdatum en geniet straks van deze attractie in optima forma.

 

Attractie huren combinatiekorting

Was daar het woord ‘korting’ hoorbaar? Iedereen houdt allereerst van korting en daarom geven we ook korting als je attracties combineert. Je kunt hier vast van profiteren, omdat er heel wat leuke attracties te huur zijn. Om die reden raden we je aan alle attracties te bekijken. Combineer dit spel bijvoorbeeld met zeskamp-attracties, sport-attracties of Springkussens & Kinderattracties.

 

Wat krijg je? 

  • Het complete kussen
  • Blowers, luchtpompen
  • Grondankers voor vastzetten toestel