Hier ben je:

Kop van Jut

Kop van Jut

Sla bij Kop van Jut zo hard mogelijk met de hamer, zodat de pen omhoog schiet. Hoe hoger, hoe beter en het mooiste is natuurlijk om de bel te raken.

Informatie over deze attractie

229,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 5 x 3 meter
hoogte: 7,5 meter

Meer informatie over Kop van Jut

De attractie Kop van Jut betreft een heuse klassieker uit het verleden. Voor vele generaties is dit een bekend fenomeen, waarbij iedereen elkaar lekker uitdaagt. Ook in het heden heeft de attractie een grote aantrekkingskracht bij evenementen en partijen. Het blijft altijd leuk om met de hamer te mogen slaan. En dan vooral wanneer de bel in de top geraakt wordt. Overigens valt de installatie nogal op, logischerwijs door de hoogte (7,5 meter).

 

Kop van Jut huren + uitleg

Omdat nog niet iedereen de Kop van Jut kent, volgt hier een korte uitleg. De deelnemer ontvangt een speciale hamer. Vervolgens slaat de deelnemer zo hard mogelijk op het plateau, de Jut. Op dat moment schiet er een blokje (‘pen’) omhoog, in volle vaart. Daarna is de vraag of de pen de bel gaat raken, de Kop. Zo ja, dan heeft de deelnemer het hoogst haalbare resultaat behaald! Je kunt je wel voorstellen dat deze attractie absoluut uitnodigt om het eens te proberen.

 

Attractieverhuur Olivier

De Kop van Jut huren start bij Attractieverhuur Olivier, hét attractieverhuurbedrijf met alles in huis. Leuke attracties, lage prijzen en legendarische herinneringen komen samen in de smeltkroes der plezier. Voor kinderen hebben we een speciale Kinderen Kop van Jut is ons assortiment. Deze attractie wordt ook vaak verhuurd in combinatie met een rodeostier, penalty schieten met snelheidsmeter en de Sweeper (Stef Stuntpiloot).

 

Aanvullende attracties huren

Uiteraard is dit een gave attractie. Daarnaast hebben we nog veel meer attracties in ons aanbod. Bovendien benut je een financieel voordeel als je meerdere attracties huurt. Dan strooien we namelijk met korting. Je bent ook voordeliger uit als je een attractie meerdere dagen huurt. Kijk daarom bij alle attracties en sla je slag. Verder kun je je evenement verrijken met exclusief partyvervoer voor speciale gasten. Onze collega’s van Partyvervoer Olivier verhuren bijvoorbeeld een knalroze limousine!

 

Wat krijg je?

  • Kop van Jut
  • Speciale hamer
  • Grondankers