Hier ben je:

Bibberspiraal Nostalgisch

Bibberspiraal Nostalgisch

Bibberspiraal Nostalgisch valt onder de oud-Hollandse spelletjes en draait om behendigheid. Uitdaging is om de ring langs de buis te begeleiden, zonder de buis te raken. Anders gaat het trillen.

Informatie over deze attractie

20,99 voor een dag (afhalen en retourneren)
29,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 1 x 0,5 meter
hoogte: 0,75 meter

Meer informatie over Bibberspiraal Nostalgisch

Het behendigheidsspel Bibberspiraal Nostalgisch staat ook bekend als Zenuwspiraal. In beide gevallen staan deelnemers voor de uitdaging om de ring te verplaatsen. Van A naar B, dus van het ene uiteinde naar het andere uiteinde. Dit alles zonder de buis te raken, want dan trilt de boel! Dat brengt letterlijk en figuurlijk best wat spanning met zich mee. Daarom zijn we heel benieuwd wie een vaste hand heeft en dit spel trillingsvrij overleeft.

 

Oud-Hollandse spelletjes

Van sjoelen tot Ezeltje Prik en de Kop van Jut, er zijn veel oud-Hollandse spelletjes. Attractieverhuur Olivier verhuurt ze allemaal, bijvoorbeeld Ring Werpen (Opblaasbaar) en (Mega) Bierpulschuiven. Ook Bibberspiraal Nostalgisch valt in deze geliefde categorie. Daarmee voorziet Olivier in alles wat je nodig hebt voor een oud-Hollands evenement of feest. De zenuwspiraal doet het in ieder geval altijd goed! Spanning en sensatie…

 

Bibberspiraal Nostalgisch met rustpunten

De zenuwspiraal heeft enkele rustpunten. De deelnemer dient opnieuw te beginnen bij het recentste rustpunt als de buis wordt geraakt. Om die reden hoef je niet helemaal terug naar het begin. Het is al met al een soort veilig tussenstation. Maar vroeg of laat dien je toch echt naar het einde toe te werken. En dan het liefst met zo weinig mogelijk trillingen op je naam.

 

Motoriek

Bibberspiraal Nostalgisch is allereerst leuk om uit te proberen. Daarnaast dient het stiekem als een vorm van lichamelijke training. Zo’n ‘oefensessie zenuwspiraal’ is namelijk goed voor je motoriek. Je brein wordt aan het werk gezet, je ogen en handen volgen nauwkeurig het traject. Samengevat biedt de bibberspiraal een extra voordeel als stimulans voor de coördinatie. Attractieverhuur Olivier kan deze attractie op locatie brengen en dan gelijk de op- en afbouw verzorgen. Het is ook mogelijk het pakket bij ons magazijn op te halen en retourneren.

 

Wat krijg je?

  • Bibberspiraalspel compleet