Hier ben je:

Veiligheidsmat Attracties en Springkussens

Veiligheidsmat Attracties en Springkussens

De ‘Veiligheidsmat Attracties en Springkussens’ is een voorwaarde, vanwege de veiligheid. De voorwaarde geldt wanneer de attractie of het springkussen op een harde ondergrond staat. Soms zijn meerdere matten nodig.

Informatie over deze attractie

9,- voor een dag (afhalen en retourneren)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 2 x 1 meter
hoogte: 0,05 meter
alleen in combinatie met een attractie of springkussen

Meer informatie over Veiligheidsmat Attracties en Springkussens

De zogenoemde Veiligheidsmat Attracties en Springkussens betreft een speciale, zachte ondergrond. Deze mat biedt bescherming voor het toestel en de deelnemers. Daarom is dit object verplicht bij een springkussen huren, spelkussen huren of stormbaan huren wanneer deze op een harde ondergrond staat. Hoeveel er nodig zijn is afhankelijk van het gehuurde object. Op die manier heb je alle zaken goed voor elkaar, zodat je zorgeloos kunt genieten. En dat is natuurlijk waar we het voor doen. Een leuke dag dankzij fijne attracties, waaronder springkussens.

 

Zachte ondergrond noodzakelijk

Met name opblaasbare attracties als springkussens zijn kwetsbaar. Niemand wil dat een dergelijke attractie beschadigt tijdens de gelegenheid. Vooral niet omdat er veiligheidsrisico’s optreden, als een attractie het ‘begeeft’. Het andere gevaar is bij het in- en afstappen van luchtkussen, als iemand zich verstapt kan de ‘landing’ gevaarlijk zijn. Vandaar is een zachte ondergrond echt noodzakelijk. Dat kan dus ook zonder de speciale Veiligheidsmat Attracties en Springkussens. Maar dan moet de alternatieve ondergrond dus wel van zichzelf al zacht zijn. Denk bijvoorbeeld aan gras, kunstgras of rubbertegels.

 

Veiligheidsmat Attracties en Springkussens huren

Onze Veiligheidsmat Attracties en Springkussens is beschikbaar in de verhuur. Wanneer het om een grote attractie gaat, heb je mogelijk meerdere matjes nodig. Zorg dat de onderkant en ondergrond veilig is en neem geen risico. Samen houden we alle attracties leuk en veilig. Voor elkaar en met elkaar. Samengevat begint veiligheid al bij de ondergrond. Dat moet hoe dan ook goed geregeld zijn.

 

Van Attractie tot Z

Attractieverhuur Olivier is een modern attractieverhuurbedrijf met aandacht voor de klant en een hoog servicelevel. Naast attractieverhuur bieden we attractievervoer aan (optioneel). Daarnaast zijn we in te schakelen voor de op- en afbouw van de attracties. Oftewel, we verzorgen en faciliteren het gehele proces van Attractie tot Z. Laat je kans niet liggen, huur een mooie attractie en ga voor een topdag.

 

Wat krijg je?

  • Veiligheidsmat