Hier ben je:

Buttonmachine

Buttonmachine

Met onze Buttonmachine kun je een dag lang je eigen buttons maken! Inclusief 100 buttonsetjes, zodat je gelijk een mooie voorraad hebt. Een leuke en verrassende activiteit met blijvende herinneringen.

Informatie over deze attractie

79,- voor een dag (afhalen en retourneren)
89,- voor een dag (incl. op- en afbouw)
37,50 voor een extra set buttononderdelen (100x)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 1 x 1 meter
hoogte: 0,5 meter

Meer informatie over Buttonmachine

Maak de mooiste buttons met de Buttonmachine van Attractieverhuur Olivier. Er zijn zoveel mogelijkheden als het om een button gaat. Ten eerste kun je denken aan je favoriete strip- of filmfiguur. Ten tweede kun je denken aan bedrijfslogo’s of speciale symbolen. Verder zijn tekeningen en slogans geschikt om op een button terug te laten keren. Al met al zijn er genoeg opties om leuke buttons te creëren. En dit alles gewoon met de machine.

 

Extra set buttononderdelen

Mogelijk ben je met 100 buttons nog niet uitgespeeld. Gelukkig bieden we een extra set buttononderdelen aan. Dan kun je lekker doorgaan. Vervolgens heb je een complete collectie aan (eigen) buttons voor jezelf of voor je bedrijf. Op open dagen of tijdens feestelijkheden en bijeenkomsten kunnen dergelijke buttons goed van pas komen. Dus zorg dat je ook zo’n gave Buttonmachine in huis haalt. Om de lage huurprijs hoef je het niet te laten.

 

Buttonmachine huren en laten brengen

Er zijn diverse mogelijkheden. Je mag de machine zelf bij ons afhalen en hier retourneren. Tegelijkertijd is het een optie om ons aan het werk te zetten. Wij rijden graag naar jullie toe met de machine en de bijbehorende buttons. Goed geregeld toch? Eenmaal op locatie aangekomen geven we een duidelijke uitleg en demonstratie van de werking van de buttonmachine. Zo kunnen jullie zelf aan de slag of onze instructie weer doorgeven aan de makers.

 

Attractieverhuur Olivier

Attractieverhuur Olivier is een attractieverhuurbedrijf in Tolbert (Groningen), maar ons werkgebied is nationaal. Zo leveren we door heel Nederland diverse attracties, waaronder oud Hollandse spellen en partyverhuur. Bepaalde attracties zijn rondruit populair, bijvoorbeeld rodeo-attracties, kansspelen en kickbikes. Daarnaast zien we een toename in Sportverhuur en Oud-Hollandse Spelen. Tot slot kiezen mensen steeds vaker voor Interactive Play Systems.

 

Wat krijg je?

  • Complete buttonmachine
  • Eerste 100 buttonsetjes