Hier ben je:

Kinderspelen Compleet

Kinderspelen Compleet

Kinderspelen Compleet bevat maar liefst vier spelkussens op een rij. Elk spel heeft weer een twist. Een leuk activiteitenveld voor kinderen, waar bovendien nog een motorisch leerproces in verstopt zit.

 

Informatie over deze attractie

99,- voor een dag (afhalen en retourneren)
149,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 8,8 x 1,6 meter
hoogte: 2 meter

Meer informatie over Kinderspelen Compleet

Attractieverhuur Olivier is vanwege het ruime aanbod hét aangewezen attractieverhuurbedrijf voor springkussens & kinderattracties. Daartoe behoort ook ‘Kinderspelen Compleet’. Deze attractie bundelt namelijk vier spelkussens (luchtkussens die spelactiviteiten bevatten) voor kinderen. Door deze bundel kun je geld besparen, aangezien er flink wat korting geldt bij combinaties. Dus benut de gelegenheid en huur de volledige set Kinderspelen.

 

Attractie Kinderspel Mandje Mikken

De buideldiertjes wachten je op bij het Kinderspel Mandje Mikken. Hier is de kunst om de balletjes in de buidels (mandjes) te mikken. Onbewust wordt het richtingsvermogen van de kinderen gestimuleerd. Het geeft de kids vervolgens veel voldoening wanneer de balletjes mooi in de mandjes belanden. Daarna is de Klittenband Boom aan de beurt.

 

Attractie Kinderspel Klittenband Boom

Ook hier leren de kinderen stiekem meer over hun eigen bewegingssturing. Maar nu zit er net even een twist in het spel. Ditmaal dient de boom opnieuw voorzien te worden van ‘fruit’ (klittenballen). Want een vruchtdragende boom ziet er veel leuker uit. Daarom ‘plukken’ we niet het laaghangend fruit, maar ‘hangen’ we het fruit weer terug in het Kinderspel Klittenband Boom. Dit door middel van de klittenballen die op sommige plekken aan de boom blijven plakken.

 

Kinderspelen Compleet: Attractie Kinderspel Bal Gooien

Kinderspelen Compleet is natuurlijk niet compleet zonder het Kinderspel Bal Gooien. Dit spelkussen vormt een soort variant van sjoelen, met nu gaatjes in plaats van gleufjes. De balletjes dienen precies door die gaatjes gegooid te worden. Dat blijkt nog best een uitdaging voor kinderen, gelukkig geloven we in ze! En ze krijgen meerdere keren de kans.

 

Attractie Kinderspel Ring Werpen

Tot slot is daar het Kinderspel Ring Werpen. Deze keer dragen twee blauwe neushoorns de hoofdrollen. Zij krijgen kracht van bijzondere jungle-ringen die de kinderen werpen. Vandaar dat de hoorns gewillig staan opgesteld om de ringen te ontvangen. Lukt het de kids om de ringen exact om de hoorns te werpen? Die uitdaging staat!

 

Wat krijg je?

  • De complete kussens
  • Blowers, luchtpompen
  • Grondankers voor vastten toestel
  • Balletjes 9x, Klittenballen 9x, Softballen 9x, Jungle ringen 9x