Over Olivier

Hier ben je:

Pakt uit met uitjes

Olivier Events pakt uit met uitjes. Actieve activiteiten, feel good spelshows en grandioze themafeesten. Gezellige wandeltochten, spannende citygames en hilarische vrijgezellenfeesten.

 

Herkenbaar nostalgisch of lekker buiten. Verbindende bedrijfsuitjes en avondvullend vermaak. De uitjes van Olivier Events zijn vaak razend populair. In 2011 begonnen en sindsdien uitgegroeid tot een veelzijdig en professioneel uitjesbedrijf.

 

Voor elke doelgroep

Grote en kleine gezelschappen, volwassenen en kinderen, bedrijven en particulieren: het brede aanbod van Olivier Events past goed bij de uiteenlopende wensen van verschillende doelgroepen.

 

Onze activiteiten en entertainers kunnen iedereen vermaken. Olivier Events is een sterk merk. Inmiddels hebben we al duizenden klanten superblij gemaakt met de leukste activiteiten, vooral in Groningen, Friesland en Drenthe.

 

Enthousiast team

Het hechte team van Olivier Events is enthousiast, empathisch en energiek. De entertainers zijn uitstekend in staat om de sfeer te versterken met een passende inbreng en improvisatie.

 

Zo sluit alles aan bij de groep die ze voor zich hebben. Onze medewerkers presenteren en begeleiden de activiteiten met plezier. Dit zullen jullie terugzien in jullie eigen uitjes bij Olivier Events. Tijd voor een onvergetelijke tijd.

 

Kaas, boogschieten en Temptation Weiland

Wij staan altijd klaar om de leukste uitjes te organiseren. Ervaar de gezelligheid met tulpen, molens en kaas bij Ik hou van Holland. Pak een pijl en boog en neem vervolgens je vrienden, collega’s of familie onder vuur bij Archery Tag.

 

Trek je stijlvolste boerenoutfit aan voor het bijzondere themafeest Temptation Weiland. Dit zijn zomaar wat voorbeelden van uitjes die georganiseerd worden door Olivier Events.

 

Spelshows

Net als allerlei andere activiteiten doen de spelshows het altijd goed. We noemden Ik hou van Holland al even, maar Oh, wat een decennium! verdient ook zeker een aanbeveling. Deze show vol klassiekers valt in de categorie ‘herkenbaar nostalgisch’.

 

Wie is de Mol, Jongens tegen de Meisjes en Alles mag vandaag behoren net zo goed tot de aanraders. Bekijk alle uitjes op onze website, maak je keuze en laat ons uitpakken met uitjes.