Hier ben je:

Spijkerbroek Hangen boven water

Spijkerbroek Hangen boven water

Huur Spijkerbroek Hangen boven water voor een vermakelijk evenement. Wij verhuren deze attractie inclusief het complete kussen, de hangbalk, de loopbalk en de spijkerbroeken. Wie hangt er straks het langst?

Informatie over deze attractie

189,- voor een dag (afhalen en retourneren)
249,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 7 x 5 meter
hoogte: 4 meter

Meer informatie over Spijkerbroek Hangen boven water

Spijkerbroek Hangen boven water huren is altijd een succes. Het concept is bekend, aantrekkelijk en aanstekelijk. Als de eerste gegaan is, volgen er gelijk anderen die ‘het beter kunnen’. Vervolgens valt de één na de ander in het water. Toch blijven enkele deelnemers soms behoorlijk lang hangen. Hoe zwaar het ook is, ze zien de overwinning voor zich. De armen rillen, de vuisten trillen: de strijd der kracht en vastberadenheid is definitief losgebarsten.

 

Huren Spijkerbroek Hangen boven water

Attractieverhuur Olivier verhuurt Spijkerbroek Hangen boven water als volledige setprijs voor 189 euro. Daarnaast bieden we aan om tegen een logische meerprijs de op- en afbouw te verzorgen. Daarin onderscheiden we ons van meerdere attractieverhuurbedrijven die enkel de verhuur doen. Dankzij jarenlange ervaring met attracties kunnen we ze goed en gedegen opbouwen. Bespaar je daarom gerust de moeite om het zelf te doen. Uiteraard laten we de keus aan jou, je kunt dit ook huren zonder die dienst.

 

Luchtkussen

Plons, daar landt weer iemand in het water na het Spijkerbroek Hangen. Dankzij het luchtkussen kunnen de kandidaten veilig uit de ‘bak’ klimmen. Na het hangen zijn de handen kwetsbaar. Dus is het fijn dat de zachte rand opblaasbaar is en niet van ruw materiaal. Een evenement zit ‘m in details en die zijn goed voor elkaar met dit luchtkussen.

 

Complete set Spijkerbroek Hangen

De set wordt verder aangevuld met een onderstel. Dit is een soort loopplank om naar de hangende spijkerbroeken te lopen. We leveren eveneens de spijkerbroeken zelf en de constructie waar ze aan hangen. Tot slot krijg je blowers/luchtpompen mee, evenals een verlengkabel (haspel) voor de stroom. Deze attractie staat bij voorkeur op gras. Wanneer hij op een harde ondergrond komt te staan is het belangrijk dat we de constructie wel kunnen ankeren in de grond, eventueel door een paar straatstenen of tegels te verwijderen.

Huur samen met andere attracties

Organiseer je een zeskamp? Bekijk onze andere zeskamp spellen en waterattracties om jouw zeskamp tot een succes te maken. Ook hebben we Oud Hollandse spellen in onze attractieverhuur.

 

Wat krijg je?

  • Het complete kussen
  • Blowers, luchtpompen
  • Onderkleed ter bescherming
  • Verlengkabel (haspel, verlengde stroomkabel)
  • Onderstel om naar de spijkerbroeken toe te lopen, spijkerbroek 2x