Hier ben je:

Italiaans Eetcafé'

Op dit moment wordt er nog hard gewerkt aan ons eetcafé en aan deze pagina’s.

Voordelig, ruimschoots en heerlijk eten in combinatie met aanlokkelijke speciaalbiertjes: je zit goed bij Café Olivier. Deze Groningse hotspot heeft een verleidelijke dubbelfunctie als eetcafé én internationaal biercafé.

 

We bieden goede porties goedkoop aan. Ook richten we ons op zowel regionale als internationale speciaalbieren. Om die reden trekt Café Olivier een divers en toch eensgezind gezelschap: luchtige levensgenieters met smaak. Oftewel, jongeren, ouderen en alles ertussen.

Laagdrempelig café met hoogwaardige bieren

Café Olivier is allereerst een laagdrempelig café. Midden in een wijk, maar met gevarieerde gasten. Stelletjes, kleine vriendengroepjes en gezinnen komen gerust een hapje eten. En we ontvangen bijvoorbeeld ook studenten, stamgasten en supporters. Iedereen valt voor de hoogwaardige bieren.

 

Terwijl de één meer voor het eten komt, richt de ander zich meer op het speciaalbier. Het gemeenschappelijke kenmerk is de authentieke gezelligheid van lekker eten en goed bier. Regelmatig heeft ons café aantrekkelijke aanbiedingen, waarbij de eetknallers nog voordeliger zijn.

 

Adres Café Olivier

Ons sfeervolle pand zit aan de Mauritsdwarsstraat in Groningen op nummer 29. Dit unieke plekje valt goed, aangezien we liefhebbers én ‘locals’ (lokale bevolking) aantrekken.

 

Sportieve sfeer

Verder kent iedereen Café Olivier van de live-programmering rond voetbal en de Formule 1. Wedstrijden van FC Groningen en vrijwel elke Grand Prix worden steevast live uitgezonden. Dus is het wel zo gezellig om dat gezamenlijk in het café te aanschouwen. Vooral onder het genot van smaakrijke hapjes en drankjes.

 

Café Olivier reserveren als feestcafé

Je kunt een deel van het café of zelfs het hele feestcafé afhuren. Exclusief voor jezelf en genodigden! Bovendien bieden we allemaal leuke uitjes aan op locatie. Het gaat dan enerzijds om binnenactiviteiten (in het café) en anderzijds om buitenactiviteiten. In dat laatste geval is het café het start- en eindpunt van de activiteit.

 

Samengevat heeft Café Olivier alles in huis voor gezelligheid. Van het eten tot de speciaalbier. En dan daarbij dus nog allerlei activiteiten.