Hier ben je:

Kinderspel Mandje Mikken

Kinderspel Mandje Mikken

Het Kinderspel Mandje Mikken vormt een uitdagend spelkussen (luchtkussen met een spel), voorzien van mandjes. De kinderen hebben als missie om zoveel mogelijk balletjes netjes in de mandjes te werpen.

Informatie over deze attractie

39,- voor een dag (afhalen en retourneren)
59,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 2,2 x 1,6 meter
hoogte: 2 meter

Meer informatie over Kinderspel Mandje Mikken

Vanwege het uitdagende karakter zijn kids wel even zoet met het Kinderspel Mandje Mikken. Ook worden ze al op afstand aangetrokken tot de attractie. Dat komt omdat alles met de uitstraling van een luchtkussen een uitnodigende werking heeft. Vervolgens zien ze ter plekke de vrolijke diertjes met hun mandjes. Verder liggen er balletjes. De bedoeling is dus al snel duidelijk. Maar of het lukt is nog de vraag. Gelukkig kunnen ze meerdere pogingen wagen!

 

Attractie Kinderspel Mandje Mikken aanvullen

Attractieverhuur Olivier staat bekend als aanbieder van attracties voor kinderen. Om die reden kun je het Kinderspel Mandje Mikken eenvoudig aanvullen met andere kinderspellen. Overweeg bijvoorbeeld eens Bal Gooien of de Klittenband Boom. Ook het Kinderspel Ring Werpen valt goed in de smaak bij de jonge kinderen. Er zijn samengevat genoeg opties als het om kinderspellen gaat. Eventueel kun je ze allemaal combineren met ‘Kinderspelen Compleet’. Kinderen kunnen dan mooi rouleren tussen de attracties.

 

Leuk en leerzaam kinderspel

Dit kinderspel heeft positieve effecten voor het lichamelijke en geestelijke leerproces van kinderen. De associatienetwerken in het brein leggen nieuwe verbindingen qua hand-oogcoördinatie. Het gaat onder andere om richtingsvermogen, balans en bewegingssturing. Daarom zijn zulke ‘fysieke’ activiteiten met mandjes en balletjes heel gezond voor de ontwikkeling. Al met al een leuk en (stiekem) leerzaam kinderspel. Deze attractie kan bij ons afgehaald en geretourneerd worden maar kan ook op locatie worden gebracht door ons en vervolgens op- en afgebouwd worden.

 

Attractieverhuur Olivier

Een wereld aan attractieplezier is de slogan van Attractieverhuur Olivier. Naast de kinderspellen zijn er springkussens en stormbanen te huur, evenals de Ranja Olifant. Zowel zakelijke partijen als particulieren kunnen hier hun gewenste attracties huren. De attracties zijn voor alle leeftijden en gelegenheden. Ja, een wereld aan attractieplezier.

 

Wat krijg je?

  • Het complete kussen
  • Blowers, luchtpompen
  • Grondankers voor vastzetten toestel
  • Softbal 9x