Hier ben je:

Ring Werpen (Opblaasbaar)

Ring Werpen (Opblaasbaar)

De attractie Ring Werpen (opblaasbaar) daagt deelnemers uit punten te behalen door ringen te werpen. Per werpbeurt kan de deelnemer 10, 20 of zelfs 50 punten verdienen. Een leuk spelkussen.

Informatie over deze attractie

59,- voor een dag (afhalen en retourneren)
89,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 3 x 2 meter
hoogte: 1,5 meter

Meer informatie over Ring Werpen (Opblaasbaar)

Bij Ring Werpen (opblaasbaar) is direct duidelijk wat de bedoeling is. De naam zegt het namelijk al: het gaat om het werpen van ringen. En het ‘opblaasbaar’ verwijst naar de constructie van het object, een luchtkussen. Zo’n luchtkussen heeft een groot voordeel. Ten eerste loopt de op- en afbouw relatief gemakkelijk. Ten tweede heeft een luchtkussen in de praktijk een uitnodigende werking op omstanders. Daarom verhuren wij veel ‘spelkussens’. Dit zijn dus luchtkussens met een spelactiviteit.

 

Ring Werpen (opblaasbaar): wie scoort de meeste punten?

Het werpen van de ringen doe je niet zomaar. Er staan immers punten op het spel! Daarom is het heel belangrijk dat je goed mikt. Het maakt nogal verschil wanneer je 10, 20 of 50 punten haalt. Vandaar kan één werpbeurt jouw positie op de ranglijst kraken of maken. Een spelkussen als Ring Werpen (opblaasbaar) doet het altijd goed bij evenementen, partijen en gelegenheden. Eerdere huurders bevelen deze attractie van harte aan.

 

Attractie huren en combineren

Je huurt dit spelkussen eenvoudig via het onderstaande reserveringsformulier van Attractieverhuur Olivier. Verder heb je de gelegenheid om de attractie te combineren met andere attracties. Zo kun je bijvoorbeeld een aantrekkelijke korting scoren als je meerdere attracties combineert. Je krijgt ook korting op Ring Werpen (opblaasbaar) als je deze attractie meerdere dagen huurt. Bekijk alle attracties en benut je voordelen.

 

Attractieverhuur Olivier

Een wereld aan attractieplezier, dat is allereerst de belofte van Attractieverhuur Olivier. En met ruim 130 attracties zijn we goed op weg om die belofte in te lossen. Daarnaast bieden we extra service zoals het verzorgen van de op- en afbouw, inclusief vervoer van de soms grote en zware pakketten. Huur net als anderen ook een attractie bij ons bedrijf en geniet van een topdag.

 

Wat krijg je?

  • Het complete kussen
  • Blowers, luchtpompen
  • Grondankers voor vastzetten toestel
  • Ringen om mee te werpen