Hier ben je:

Zaklopen

Zaklopen duo (2-persoons)

De attractie Zaklopen duo (2-persoons) biedt een vrolijk gekleurde springzak voor een tweetal. Zo’n loopzak is ideaal voor een zeskamp. Huur nu één springzak of meerdere springzakken bij Attractieverhuur Olivier.

Informatie over deze attractie

9,- voor een dag (afhalen en retourneren)
10,99 voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 1 x 1 meter
hoogte: 1 meter

Meer informatie over Zaklopen

Met ‘Zaklopen duo (2-persoons)’ haal je een topper in huis voor de zeskamp. Dit spel lijkt zo oud als het ontstaan van onze aardbol, maar het blijft populair. Ten eerste omdat het spel simpel is. Ten tweede vanwege de humor die er bij komt kijken. Zowel deelnemers als toeschouwers lachen zich kapot om het absurde tafereel. Twee mensen in één springzak, geen gezicht. Het spel met de 2-persoons loopzakken heeft twee wedstrijdopties. Het afleggen van een bepaalde afstand bijvoorbeeld. Dan is de vraag welk duo het eerst die afstand heeft afgelegd. Daarnaast heb je de optie van een onbepaalde afstand. Dan wint het duo dat de meeste meters aflegt binnen een bepaalde tijd. Beide situaties beloven heel wat hilariteit met duo’s die omvallen.

 

Zaklopen duo (2-persoons) huren

Je huurt de leuke loopzakken vanzelfsprekend bij Attractieverhuur Olivier. Olivier staat namelijk bekend om het aanbod van zeskamp-attracties. We hebben alles in de aanbieding wat je nodig hebt voor de zeskamp. Zo kun je denken aan een Zeephelling met of zonder waterbassin, Skippy Springpaarden, het Lange Voeten Spel en Spijkerbroek hangen boven water. Bekijk om die reden de aanvullende attracties en organiseer een topdag. Waar je ook voor kiest, we bieden een wereld aan attractieplezier.

 

Feestelijk tintje

De springzakken van Attractieverhuur Olivier geven het evenement een feestelijk tintje dankzij de felle kleuren. Het uiteenlopende kleurenpalet leidt tot opvallende loopzakken die je van ver ziet. Daarom trek je met dit klassieke zeskamp-onderdeel sowieso de aandacht.

 

Ook voor andere evenementen

De 2-persoons springzak hoort traditioneel bij een zeskamp, maar evengoed zijn er andere toepassingen denkbaar. Denk aan bedrijfsopeningen, bedrijfsjubilea en winkelopeningen. Verder kunnen open dagen, familiefeestjes en persoonlijke gelegenheden de aanleiding vormen voor een potje zaklopen. Olivier Attractieverhuur verhuurt dit onderdeel ook vaak aan scholen. We hebben namelijk ook een kindervariant.

 

Wat krijg je?

  • Springzak