Hier ben je:

Kinderspel Bal Gooien

Kinderspel Bal Gooien

Bij het Kinderspel Bal Gooien worden kinderen uitgedaagd de balletjes door de gaatjes te gooien. Het spelkussen met clownsgezicht heeft een vrolijk karakter en nodigt uit om mee te doen.

Informatie over deze attractie

39,- voor een dag (afhalen en retourneren)
59,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 2,2 x 1,6 meter
hoogte: 2 meter

Meer informatie over Kinderspel Bal Gooien

Het Kinderspel Bal Gooien lijkt wel een moderne variant van het oud-Hollandse spel sjoelen. Dit keer zijn het balletjes in plaats van sjoelblokjes en gaten in plaats van gleuven. De bedoeling is nog wel min of meer hetzelfde: zoveel mogelijk naar binnen krijgen! De kinderen kunnen het opnieuw proberen met de balletjes die binnen handbereik liggen. Een vermakelijk kinderspel waarbij er zeker wat pogingen gewaagd worden.

 

Kinderspel Bal Gooien met ander kinderspel combineren

Het is een optie om Kinderspel Bal Gooien te combineren met een ander kinderspel. Zo hebben we onder andere nog het Kinderspel Mandje Mikken, Kinderspel Ring Werpen of de Klittenband Boom. Daarnaast kun je al onze kinderspellen in één huren, met ‘Kinderspelen Compleet’. Op die manier organiseer je een gevarieerd en veelzijdig kinderevenement of kinderfeestje. Natuurlijk volstaat het evengoed om enkel Bal Gooien te huren. De keus is aan jou.

 

Raak mikken

Wat dit kinderspel betreft, draait dus alles om raak mikken. De armpjes gaan de lucht in als dat lukt (hoera), een puur en oprecht juichmomentje. Het leuke en leerzame luchtkussen van Pipo de Clown leert kinderen omgaan met hand-oogcoördinatie. Ook ervaren ze hoe het is om te ‘scoren’ en om te missen. Maar dat is het mooie: je krijgt altijd een nieuwe kans. En dan gaan de ballen al makkelijker in de gaatjes! Samengevat vormt het kinderspel toch al een hele belevenis voor de kids.

 

Luchtkussen kinderspel huren

Deze attractie kan bij ons magazijn opgehaald en retour gebracht worden, daarnaast leveren wij ook op locatie. Dit luchtkussen met kinderspel huur je vanzelfsprekend bij Attractieverhuur Olivier. Vanzelfsprekend vanwege de kwaliteit, professionaliteit en tegelijkertijd de laagdrempeligheid. Het Kinderspel Bal Gooien biedt kinderen een uitdaging die ze absoluut aan willen gaan.

 

Wat krijg je?

  • Het complete kussen
  • Blowers, luchtpompen
  • Grondankers voor vastzetten toestel
  • Balletje 9x