Hier ben je:

Stokvangen Western

Stokvangen Western

Het Opblaasbare spel Stokvangen Western is het alom bekende Oud-Hollandse spel in een nieuw jasje. Eenmaal opgeblazen is deze attractie luchtdicht, er staat dus niet continu een blower te blazen. Ideaal wanneer het kussen binnen gebruikt wordt. Een echte klassieker en nog altijd spannend, wie heeft de snelste reflex? Compleet geleverd met afstandsbediening.

Informatie over deze attractie

69,- voor een dag (afhalen en retourneren)
89,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 2,5 x 1,4 meter
hoogte: 2,6 meter
gewicht: 25 kilo

Meer informatie over Stokvangen Western

Dit is toch wel een echte klassieker hoor, Stokvangen Western. Het nostalgische en bekende spel in een nieuw jasje. Bij Telekids was het al één van de populairste onderdelen van de Mega Blubber Power Race en op kermissen was dit spel ook erg populair. Deze versie is uniek gedecoreerd, namelijk helemaal in Western stijl. Erg mooi voor een themafeest Country & Western dus.

 

Probeer zoveel mogelijk stokken te vangen

De uitleg van het spel is simpel; probeer zoveel mogelijk stokken te vangen die willekeurig naar beneden vallen. Een goede reflex is dus erg belangrijk. In de balk zitten 10 elektromagneten waar de stokken aan vast zitten. Door middel van een bedieningskastje worden de magneten in- en uitgeschakeld waardoor de stokken naar beneden vallen. Het opblaasbare kussen is luchtdicht wat inhoud dat het kussen maar één keer opgeblazen hoeft te worden en geen vaste blower heeft. Dit scheelt geluid en is vooral handig wanneer de attractie binnen staat.

 

Vervoer per personenauto of door Attractieverhuur Olivier

Het complete Stokvangen Western is eenvoudig in een personenauto te vervoeren. Het geheel wordt in een transportzak geleverd en weegt 25 kilo. Dit is door één persoon eenvoudig op- en af te bouwen. Het is ook mogelijk het vervoer en de op- en afbouw door Attractieverhuur Olivier te laten verzorgen. Wij bouwen de attractie dan ter plekke op en gaan niet eerder weg dan dat het Stokvangen helemaal gebruiksklaar staat

Stokvangen Western of Stokvangen Nostalgisch

Naast Stokvangen Western hebben we ook de houten variant met bediening door middel van touwen. Dit is Stokvangen Nostalgisch. Een Westernfeest maak je compleet met bijvoorbeeld de Bungeerun Western, Rodeostier ‘Bully’, Ring Gooien Cactus en Bijlwerpen Opblaasbaar. Bij het huren van meerdere attracties gelijktijdig en/ of meerdere dagen geven korting.

Ontdek ook onze spelkussensspelverhuur en andere Oud Hollandse spellen om te huren.

Wat krijg je?

  • Het complete kussen
  • De balk met afstandsbediening en stokken
  • Blowers, luchtpompen
  • Verlengkabel (haspel, verlengde stroomkabel)
  • Grondankers voor vastzetten toestel