Hier ben je:

Opblaaspop huren

Categorie

Gelegenheid

Budget

Abraham pop huren

Word je vader, vriend of collega binnenkort 50 jaar en wil je hem graag verrassen? Geef hem een onvergetelijk cadeau met een grote opblaasbare Abraham in zijn tuin, waardoor de hele buurt direct op de hoogte is van zijn legendarische leeftijd. Bij ons vind je verschillende soorten Abraham poppen, zoals een Abraham in opa stijl of andere grappige varianten. Een opblaas Abraham is al te huur vanaf slechts 39 euro per dag! Maak zijn 50e verjaardag extra speciaal met deze opvallende en feestelijke verrassing.

Sarah pop huren

Binnenkort bereikt je vrouw, vriendin of collega de mijlpaal van 50 jaar. Verras haar op een unieke manier met een opblaasbare Sarah in haar tuin! Ontdek ons ruime assortiment aan Sarah poppen, zodat je altijd de perfecte opblaas Sarah vindt die bij haar past. Bij ons kun je al een Sarah pop huren vanaf slechts 39 euro per dag. Maak haar 50e verjaardag extra bijzonder en laat haar stralen met deze originele verrassing.

Opblaasbaar bruidspaar huren

Verras het bruidspaar met een onvergetelijke verrassing! Huur een opblaas bruidspaar en maak hun trouwdag extra speciaal. Plaats het opblaasbaar bruidspaar van maar liefst 3,5 meter hoog in de tuin en laat de buurt meegenieten van dit feestelijke cadeau.

Opblaas ooievaar huren

Ben je net vader of moeder geworden en wil je dit aan iedereen laten weten? Plaats een opblaasbare ooievaar in de tuin. Hiermee laat je aan je familie, vrienden en buurt weten dat je helemaal gelukkig bent en wie weet komen ze wel jouw kleintje bewonderen.

Snel en eenvoudig te plaatsen

Het opzetten van onze opblaaspoppen gaat snel en eenvoudig. Dankzij de handige draagtas is de opblaaspop gemakkelijk te vervoeren. Gebruik de meegeleverde blower om de opblaaspop snel op te blazen. Met de grondankers zet je de opblaaspop stevig vast, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het wegwaaien van de opblaaspop.

Opblaaspop huren in Groningen, Friesland en Drenthe

Wil je een opblaaspop bij ons huren voor jouw feest of evenement? De opblaaspoppen kun je eenvoudig ophalen in de omgeving van Groningen. Dus ideaal als je in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe woont. De opblaaspop wordt in een tas geleverd waardoor je deze kunt vervoeren in de auto of in de bakfiets. Je kunt de opblaaspop een dag van tevoren voor de huurdatum afhalen en een dag na de huurdatum weer retourneren. Ook heb je de mogelijkheid om de opblaaspop te laten bezorgen door ons en dan komen we hem na de huurperiode weer ophalen.

Wil je een opblaaspop huren? Neem contact met ons op.

Wil je een andere attractie huren voor jouw feest of evenement? Bekijk ons assortiment. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in attractieverhuur.