Hier ben je:

Sarah pop huren

Ben je op zoek naar een originele en feestelijke manier om de 50ste verjaardag van je vrouw, vriendin, buurvrouw of collega extra speciaal te maken? Plaats bij haar een Sarah pop in de tuin! Een opblaasbare Sarah pop is een leuke en grappige manier om deze bijzondere leeftijd te vieren. Je hebt de keuze uit verschillende maten en stijlen, zodat je altijd er een vindt die perfect aansluit bij de persoonlijkheid van de jarige.

Waarom kiezen voor een Sarah pop?

Het huren van een Sarah pop is een prachtige manier om een vijftigste verjaardag extra bijzonder te maken. Het is niet alleen een leuke verrassing voor de jarige, maar het creëert ook leuke fotomomenten voor de gasten.

Door het huren van een Sarah pop zorg je voor een memorabele toevoeging aan het feest. Kies vandaag nog de perfecte Sarah pop en maak de 50ste verjaardag van je dierbare onvergetelijk!

Onze meest gekozen Sarah poppen

We hebben een ruime selectie in verschillende stijlen en maten. Hier zijn enkele van onze Sarah poppen die vaak door onze klanten worden gehuurd:

  • Feestganger Sarah pop: Wordt er iemand in je vriendinnengroep 50 jaar, maar is ze stiekem ieder weekend nog in de kroeg te vinden? Kies voor de feestganger sarah pop. Deze pop zal iedereen gaan zien in de buurt vanwege de afmetingen van 2,5 x 2,5 x 4 meter.
  • Ordinaire Sarah pop: Zet ze jullie altijd voor gek en wil je haar een keer terugpakken? Zet een grote ordinaire Sarah pop bij haar in de tuin met een afmeting van 1,5 x 1,5 x 4 meter.
  • Sarah pop met wijnfles: Drinkt ze regelmatig een heerlijk wijntje en heeft ze toevallig ook een hele wijncollectie? Dan is deze Sarah pop met wijnfles helemaal geschikt voor haar. Deze Sarah pop gaat zeker opvallen met de afmetingen van 2 x 2 x 3,2 meter.

Waar moet je op letten bij het huren van een Sarah pop?

Bij het huren van een opblaasbare Sarah pop is het belangrijk om te letten op de beschikbare ruimte. Onze opblaaspoppen variëren in grootte, dus kies er een die past bij de ruimte die je hebt. Onze kleinste Sarah pop heeft een afmeting van 1 x 1 x 2,75 meter en onze grootste Sarah pop van 2 x 2 x 4,5 meter.

Eenvoudig en snel te plaatsen

Het opzetten gaat heel makkelijk. Dankzij de handige draagtas neem je de Sarah pop makkelijk mee. Met de meegeleverde blower blaas je de pop snel op. De Sarah pop blijft stevig staan met de bijgeleverde haringen, zodat je niet bang hoeft te zijn dat het wegwaait.

Waarom een Sarah pop bij Olivier huren?

Met onze attractieverhuur staan kwaliteit, veiligheid en service hoog in het vaandel. Onze Sarah poppen zijn van uitstekende kwaliteit, dus je hoeft je geen zorgen te maken over beschadigingen bij stevige wind. Je kunt ervoor kiezen de Sarah pop zelf op te halen, maar we bieden ook de mogelijkheid om deze te bezorgen en voor jou op te zetten, zodat je volop van het feest kunt genieten.

Hoe werkt het huren van een Sarah pop?

Een Sarah pop huren is heel eenvoudig. Kies de gewenste Sarah pop en vul het contactformulier in op de pagina van de betreffende Sarah pop. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om de beschikbaarheid te bevestigen en eventuele specifieke wensen te bespreken. Je kunt ervoor kiezen de pop zelf op te halen. Het wordt geleverd in een tas, zodat je deze eenvoudig kunt vervoeren in de auto of met een bakfiets. Je kunt de Sarah pop een dag voor de huurdatum afhalen en een dag na de huurdatum weer terugbrengen. Ook heb je de optie om te laten bezorgen en door ons te laten opzetten.

Veelgestelde vragen

Krijg ik korting als ik een sarah pop huur voor meerdere dagen?

Ja, je kunt een sarah pop huren voor meerdere dagen. Voor langere verhuurperiodes bieden we aantrekkelijke kortingen. Hoe langer je huurt, hoe meer korting je krijgt, tot wel 50% van de normale prijs.

Moet je borg betalen bij het huren van een sarah pop?

Nee, wij vragen geen borg. Wel hebben we je adresgegevens nodig als je kiest voor zelf afhalen.

Hoe ver van tevoren moet ik reserveren?

Het is altijd aan te raden om zo vroeg mogelijk te reserveren, omdat de beschikbaarheid beperkt kan zijn. Reserveren kan via onze website, per e-mail of via de telefoon. Wil je 1 of 2 dagen van tevoren een sarah pop huren? Dan is het beter om telefonisch contact met ons op te nemen.

Moet ik extra betalen voor de blower of haringen?

Nee, de blower en haringen zijn bij de prijs inbegrepen.

Is de sarah pop geschikt voor slecht weer?

Ja, onze sarah opblaaspoppen zijn bestand tegen slecht weer. Echter, bij zeer harde windstoten of windkracht 6 is het verstandig om de sarah pop naar binnen te halen.

Zijn er plekken waar ik geen sarah pop mag plaatsen?

Onze sarah poppen zijn te plaatsen op alle ondergronden. Let er wel op dat de pop niet langs schurende objecten zoals een dakgoot staat, om beschadigingen te voorkomen.

Hoelang duurt het om de sarah pop op te blazen?

Het opblazen van een sarah pop neemt ongeveer 5 minuten in beslag.