Hier ben je:

Kop van Jut (Kinderen)

Kop van Jut (Kinderen)

De Kop van Jut voor kinderen is een leuk succes op elk feest of kinderfeestje. Dankzij de kindvriendelijke uitvoering lukt het zelfs kleine kinderen om de bel te laten rinkelen.

Informatie over deze attractie

59,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 0,5 x 1 meter
hoogte: 1,85 meter

Meer informatie over Kop van Jut (Kinderen)

Bij de Kop van Jut (Kinderen) is het de bedoeling dat je de bel luidt. Dat kan door middel van slagkracht. Je slaat zo hard mogelijk met de hamer op het blok. Vervolgens schiet er een gewichtje omhoog. Als je hard genoeg slaat, komt het gewichtje zelfs bij de Kop van Jut terecht. En dan klinkt de bel: je hebt je missie gehaald! In deze speciale editie voor kinderen kunnen ook kleine kinderen deze uitdaging aangaan. Er wordt een kleine hamer gebruikt, die niet zo zwaar is. Zo kan elk kind veilig slaan.

 

Attractie voor kinderen

Vanwege de benodigde slagkracht gaat het meestal om een activiteit voor volwassen. In dat geval is er een metershoge attractie. Maar nu gaat het om een exemplaar van 1,85 meter hoog. Daardoor betreft het een attractie voor kinderen, die eveneens gaan proberen de bel te luiden. De ‘Kinder Kop van Jut’ is uitgerust met grondankers om het toestel vast te zetten. Daarnaast krijg je uiteraard een hamer meegeleverd.

 

Kop van Jut (Kinderen) huren

Reserveer en huur dit Oud Hollandse spel bij Attractieverhuur Olivier, het bekende attractieverhuurbedrijf voor feesten en kinderfeestjes. Wij kunnen de attractie komen brengen en ophalen. Verder is het mogelijk dat we je ter plekke helpen met de op- en afbouw. Laat ons weten wat je voorkeuren zijn. Daarna weet je het wel: sla lekker snel het gewichtje naar de bel! De kinderattractie is uitstekend geschikt voor onder andere scholen, de bso en particulier gebruik.

 

Wat krijg je?

  • Kinder Kop van Jut
  • Hamer
  • Grondankers voor vastzetten toestel