Hier ben je:

Mega Sjoelbak

Mega Sjoelbak

Sjoelen is al leuk, maar met deze Mega Sjoelbak maak je het helemaal bont. Het gaat hier namelijk om 5 meter. Dit grote exemplaar huur je natuurlijk bij Attractieverhuur Olivier.

Informatie over deze attractie

49,- voor een dag (afhalen en retourneren)
59,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 0,9 x 5 meter
hoogte: 0,9 meter

Meer informatie over Mega Sjoelbak

Bij de Mega Sjoelbak gelden dezelfde regels als bij het ‘normale’ sjoelen. Hoewel ‘regels’ soms behoorlijk vrij geïnterpreteerd worden bij dit oud-Hollandse gezelschapsspel. Hoe dan ook blijft het de kunst om de sjoelschijven door de poortjes te schuiven. Je mag het daarna opnieuw proberen met de schijven die niet door de poortjes gingen. Zo mag elke deelnemer per beurt maximaal 3 rondes schuiven. Sjoelen is nu een uitdaging van een geheel andere orde, vanwege alle afwijkende afmetingen. Dat maakt deze grote variant extra leuk en spannend. Het zegt immers niets meer hoe ervaren deelnemers wel of niet zijn in sjoelen. Dit vraagt om een andere hoeveelheid schuifkracht of schuifsnelheid. Dus er kan zomaar een onverwachte winnaar opstaan.

 

Sjoelen, oud-Hollands vermaak

Sjoelen is oud-Hollands vermaak, een regelrechte klassieker waar altijd animo voor is. Vandaar dat de Mega Sjoelbak het ongetwijfeld goed gaat doen bij jouw gelegenheid of evenement. Dit reusachtige exemplaar van 5 meter wordt vaak verhuurd. Daarom raden we je aan de sjoelbak vooraf te reserveren via het online formulier. Vervolgens kun je besluiten of je de bak zelf komt halen of laat bezorgen, desgewenst zetten wij de sjoelbak helemaal in elkaar.

 

Mega Sjoelbak combineren met andere attracties

In de speciale categorie ‘Oud-Hollandse Spelen’ bieden we veel meer oud-Hollands vermaak. Het loont om de grote sjoelbak te combineren met andere attracties. Ten eerste omdat dat gewoon plezier oplevert voor de deelnemers of aanwezigen. Ten tweede omdat je korting ontvangt bij het huren van meerdere attracties.

 

Attractieverhuur Olivier

Attractieverhuur Olivier staat bekend om de wereld aan attractieplezier. We bieden voor jong en oud klassieke en moderne attracties, kijk eens bij ons complete assortiment, en stel je spellenparcours samen. Het is onze missie om organisatoren en deelnemers een topdag te serveren via vermakelijke attracties.

 

Wat krijg je?

  • Complete sjoelbak incl. sjoelschijven