Hier ben je:

Mega Bierpulschuiven

Mega Bierpulschuiven

Met Mega Bierpulschuiven draait alles om het gevoel in de handen. Wie schuift de pul het verst over de 5 meter lange baan? Diegene wint het eervolle, officieuze kampioenschap bierpulschuiven.

Informatie over deze attractie

39,- voor een dag (afhalen en retourneren)
49,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 0,6 x 5 meter
hoogte: 0,9 meter

Meer informatie over Mega Bierpulschuiven

Breng de halve liters maar langs, want het is hoog tijd voor Mega Bierpulschuiven. Vanwege de afmetingen mag je rust van ‘Mega’ spreken. Deze attractie/activiteit valt in de smaak bij bierliefhebbers en gezelschapsmensen. Met meerdere placebo-bierpullen gaan ze de strijd aan om de pullen heel ver te schuiven. Daarna rolt er een winnaar uit, die wel een biertje verdient na alle inspanning.

 

Bierpullen schuiven, ideale voorpret

Omdat het anders toch wel een zootje wordt, schuiven ze met lookalike bierpullen. Eventueel kan er na afloop genoeg bier worden gedronken. De verliezer, degene die de bierpul het minst ver wist te schuiven, trakteert de rest. De winnaar mag natuurlijk als eerste dat welverdiende biertje opeisen van het rondgaande dienblad. Hoe dan ook biedt een potje Mega Bierpulschuiven de ideale voorpret op elk feest/evenement. Zo komen de aanwezigen en deelnemers alvast in de stemming.

 

Mega Bierpulschuiven als lichamelijk leerproces

Kijk, het emotionele argument om deze attractie te huren is overduidelijk. Want wat is er nou mooier dan schuiven met bierpullen? Dat doet iets met de mens. Maar wij snappen ook dat bijvoorbeeld budgetbeheerders graag wat meer onderbouwing willen voor deze uitgave. Gelukkig hebben we ijzersterke, rationele argumenten voor het huren van deze attractie. Ten eerste trainen de deelnemers hun hand-oogcoördinatie bij deze activiteit. Ten tweede bevordert bierpulschuiven het richtingsvermogen. Tot slot heeft dit alles effect op competenties als bewegingssturing. Samengevat staat bierpulschuiven gelijk aan een lichamelijk leerproces. En daarnaast is het gewoon hartstikke leuk. Dat is dus behoorlijk overtuigend.

 

Attractieverhuur Olivier

De attractie kan bij ons magazijn afgehaald en weer terug gebracht worden. Indien gewenst brengen wij dit spel bij op locatie, zetten ‘m klaar en halen we ‘m na afloop weer op. Huur snel deze vermakelijke bierpulschuifbaan bij Attractieverhuur Olivier, hét bedrijf voor een wereld aan attractieplezier.

 

Wat krijg je?

  • Complete bierpulschuifbaan incl. 1/2 liter houten pullen