Hier ben je:

Mep de Mol (Whack a Mole)

Mep de Mol (Whack a Mole)

Mep de Mol (Whack a Mole), een razend populair spel. Zeven personen kunnen tegelijkertijd deelnemen. Zes ‘mollen’ in de cirkel en een mepper in het midden met een opblaasbare hamer.

Informatie over deze attractie

129,- voor een dag (afhalen en retourneren)
169,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 4 x 4 meter
hoogte: 2,10 meter

Meer informatie over Mep de Mol (Whack a Mole)

Bij Mep de Mol (Whack a Mole) is humor gegarandeerd, evenals spanning en sensatie. Omdat er nogal een verrassingsaspect bij komt kijken. Die zes personen in de cirkel proberen namelijk balletjes te pakken. Daarvoor schieten ze plotseling tevoorschijn uit de molsgaten. De bedoeling is dus om de mepper te verrassen, zodat degene jou niet kan meppen. Maar de mepper zal actief de balletjes bewaken. Dit belooft heel wat spektakel.

 

Balletjes, opblaasbare hamer en veiligheidshelmen

Al met al draait Mep de Mol (Whack a Mole) om balletjes verzamelen en bewaken. Enerzijds zijn de mollen aan zet, anderzijds slaat de mepper op hun koppen. Daarom hebben de mollen allemaal veiligheidshelmen op. En het scheelt dat de hamer opblaasbaar is. Maar opgepast, je krijgt hoe dan ook klappen zodra je boven het maaiveld komt. Vervolgens kan een andere mol snel toeslaan. Want als de mepper ergens anders op gericht is, grijpen de overige mollen hun kans.

 

Rouleren met Mep de Mol (Whack a Mole)

De attractie Mep de Mol (Whack a Mole) bezorgt deelnemers dolle pret. Daarnaast leidt deze attractie tot vermakelijke taferelen voor het publiek. Daardoor is de attractie uitstekend geschikt voor grotere groepen dan 7 personen. Ernaar kijken is immers al supergrappig. En je kunt natuurlijk gewoon rouleren. Eerst dat groepje van 7, daarna een ander groepje van 7. Zelfs een competitieopzet is goed mogelijk. In dat geval kijk je welk team de meeste balletjes steelt. Iemand van een ander team doet dienst als mepper.

 

Attractie huren

Huur deze attractie via Attractieverhuur Olivier, het Nederlandse A-merk in attracties. Wij verhuren veel spelkussens en andere Familie Attracties. Voor een laag bedrag heb je heel veel plezier.

 

Wat krijg je?

  • Het complete kussen
  • Blowers, luchtpompen
  • Onderkleed ter bescherming
  • Verlengkabel (haspel, verlengde stroomkabel)
  • Grondankers voor vastzetten toestel
  • Balletjes, opblaasbare hamer en veiligheidshelmen voor de spelers