Hier ben je:

Jubileum Hart (opblaasbaar)

Jubileum Hart (Opblaasbaar)

Het Jubileum Hart (opblaasbaar) is een echte blikvanger van formaat. Dit hart staat schitterend bij het huis of een andere feestlocatie voor het huwelijk of huwelijksjubileum. De liefde is groot.

Informatie over deze attractie

59,- voor een dag (afhalen en retourneren)
afhalen één dag voor de huurdatum, retourneren één dag na de huurdatum.


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 2 x 1 meter
hoogte: 2,5 meter

Meer informatie over Jubileum Hart (opblaasbaar)

Als ‘Jubileum Hart (opblaasbaar)’ past deze ‘attractie’ uitstekend bij de bruiloft of het huwelijksjubileum. Maar ook als verrassing voor Valentijnsdag kan dit hart een liefdevolle zet zijn. Dit hart in de tuin is een duidelijke boodschap aan je geliefde. Vooral vanwege de grootte. Het hart gaat tot 2,5 meter de hoogte in. Dankzij speciale grondankers (standaard meegeleverd) blijft het Jubileum Hart op z’n plek. Een groot gebaar vol liefde voor de liefde.

 

Afhalen en retourneren Jubileum Hart

Er zijn een paar opties rond het vervoer van het Jubileum Hart. Ten eerste kun je het hart zelf afhalen en vervolgens weer bij ons retourneren. Dit alles één dag voor en één dag na de exacte huurdatum. Ten tweede kunnen we dit mooie jubileumsymbool ook brengen en ophalen. In dat geval scheelt dat jullie weer een retourtje. In beide gevallen helpen we jullie graag en wensen we de tortelduifjes een liefderijke dag toe.

 

Feestpoppen als aanvulling

Daarnaast hebben we opblaaspoppen beschikbaar als aanvulling. Uiteraard is dit puur optioneel. Het gaat hier om Abraham en Sarah, die eveneens worden ingezet voor ‘zoveel jaar getrouwd’. De poppen worden bijvoorbeeld gehuurd voor een 40-, 50-, of 60-jarig huwelijksjubileum. Ze vormen een leuke combinatie met het Jubileum Hart, om duidelijk te maken dat het om een verliefd gaat bijvoorbeeld.

 

Fun Food, Partyverhuur

Verder willen de gasten vast iets lekkers tijdens de feestdag. Of het nou de eerste bruiloft of het jubileum is. Eten en drinken is altijd welkom. Daarom biedt Attractieverhuur Olivier ‘Fun Food’ op locatie, want liefde gaat door de maag. Je kunt ’t zo gek niet bedenken, of het is er. Kijk om die reden zeker eens bij alle attracties.

 

Wat krijg je?

  • Het complete kussen
  • Blowers, luchtpompen
  • Grondankers voor vastzetten toestel