Hier ben je:

Grote cadeaubox (ballonnen of verrassing)

Grote cadeaubox (ballonnen of verrassing)

Deze grote cadeaubox (zeg maar gerust: gigantische) is ontzettend leuk voor feestelijke gebeurtenissen. Gebruik de cadeaudoos om heel veel ballonnen of een andere verrassing los te laten. Dat is gaaf!

Informatie over deze attractie

69,- voor een dag (afhalen en retourneren)
89,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 2,2 x 2,2 meter
hoogte: 2,3 meter

Meer informatie over Grote cadeaubox (ballonnen of verrassing) 

De grote cadeaubox valt op als kleurrijke en immense verschijning. Wanneer je de box opent, vliegen honderden gekleurde ballonnen de lucht in. Terwijl ze als stipjes in de verte verdwijnen, kan er getoost worden. Op een jubileum of opening bijvoorbeeld, eventueel met ballonnen in de kleuren van de huisstijl. Een ronduit feestelijke ondersteuning van de feestelijke gelegenheid. Na alle inspanningen is dat natuurlijk wel verdiend.

 

Dubbelwandige cadeaudoos/ballonnenbox met luik

Je kunt de grote cadeaubox inzetten als ballonnenbox. Er is namelijk een speciaal luik aanwezig, zodat je de ballonnen er in kunt doen. Want de vrolijke deksel met strik (bovenop) dient de heliumballonnen eerst nog tegen te houden. En dan, als het zover is, mag de deksel er wél af om de ballonnen vrij te laten. Dat is nog eens een mooie jubileum- of openingsceremonie! Onze grote cadeaubox is geheel dubbelwandig en ook snel neer te zetten.

 

Grote cadeaubox met verrassing

De box is populair bij bedrijven en evengoed bij particulieren. Onder andere voor bruiloften en genderrevealparty’s. Daarnaast is het de ideale cadeaudoos om een grote verrassing te ‘teasen’. Vanwege de serieuze proporties van de cadeaudoos kun je immers ook een serieuze verassing verwachten. Intussen vraagt iedereen zich af wat er toch in die doos zal zitten. Je hebt dus de volste aandacht te pakken in het moment dat de nieuwsgierigheid toeneemt. Een onthulling in stijl!

 

Attractie huren

Je huurt deze attractie voor een relatief laag bedrag per dag. Bovendien kan het voordeel verder oplopen als je er nog een attractie bij huurt. In dat geval strooien we met korting. We verhuren ook feestbogen en skytubes met verlichting voor je evenement. En we hebben vele springkussens en stormbanen beschikbaar. Bekijk daarom alle attracties van Attractieverhuur Olivier.

 

Wat krijg je?

  • Het complete kussen
  • Blowers, luchtpompen
  • Grondankers voor vastzetten toestel