Hier ben je:

Sky Tubes met verlichting

Sky Tubes met verlichting

Sky Tubes of Sky Dancers huren doe je logischerwijs bij Attractieverhuur Olivier. Wij hebben vele kleuren beschikbaar. Zorg voor een feestelijke uitstraling en trek al de aandacht van grote afstand.

Informatie over deze attractie

1x 49,- | 2x 89,- | 3x 129,- | 4x 159,- | 5x 179,- voor een dag (afhalen en retourneren)
1x 79,- | 2x 109 | 3x 149,- | 4x 169,- | 5x 199,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties: korting
afmetingen: 1 x 1 meter
hoogte: 6 meter

Meer informatie over Sky Tubes met verlichting

Onze geliefde Sky Tubes met verlichting zijn maar liefst 6 meter hoog. Daarom vallen ze heel goed op. Zulke Sky Dancers staan bekend om hun ‘grandeur’. Ze bezorgen elk evenement en elke gelegenheid allereerst een feestelijk tintje. Daarnaast straalt het klasse en spektakel uit. Til de uitstraling een niveau omhoog met meerdere Sky Tubes in mooie kleuren. Geef in het Opmerkingen-veld aan welke kleur(en) Sky Dancers je wilt huren.

 

Sky Tubes/Sky Dancers huren in kleur huisstijl

De Sky Dancers zijn onder andere te huur in de kleuren rood en roze/paars (foto). Ook andere kleuren zijn volop beschikbaar. Daardoor kun je een Sky Tube huren die aansluit bij de kleur van je huisstijl. Zo zet je jouw merk, product of bedrijf extra goed op de kaart. Reken maar dat je de aandacht trekt via deze opvallende Sky Tubes met verlichting. En dat alles passend in het plaatje van je bedrijf.

 

Sky Dancers met verlichting laten bezorgen

Optioneel bezorgen wij de gehuurde attracties bij bedrijven, particulieren en evenementen. Een alternatief is om de Sky Tubes en Sky Dancers zélf af te halen. Verder kun je bepalen wie de op- en afbouw verzorgt. Daarmee heb je dus zelf de controle over hoe goedkoop/voordelig je de attracties huurt. De Sky Tubes met verlichting verrijken feesten, evenementen en partijen door een feestelijke omlijsting. Bovendien zorgen ze voor een stukje branding, wanneer de kleuren aansluiten bij je merkidentiteit.

 

Aanvullende attracties

De feestelijke stemming zit er goed in met Sky Dancers, maar er kan altijd meer. Zet bijvoorbeeld ook een paar feestbogen neer bij de ingang, ook die hebben we in meerdere kleuren beschikbaar. Overweeg aanvullende attracties, bekijk alle attracties voor een compleet aanbod. Tip: je ontvangt korting als je meerdere attracties combineert.

 

Wat krijg je?

  • Sky Tubes met verlichting in gewenste aantal en kleur (vele kleuren beschikbaar)