Hier ben je:

Jubileumbord Hoera!

Jubileumbord Hoera!

Het Jubileumbord Hoera! met verwisselbare cijfers fungeert uitstekend als feestelijke en unieke blikvanger. Voor verjaardagen, huwelijksjubilea en het vieren van het zoveel jarig bestaan van een bedrijf. Voor alle jubilea.

Informatie over deze attractie

59,- voor een dag (afhalen en retourneren)
afhalen één dag voor de huurdatum, retourneren één dag na de huurdatum.


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 3,7 x 1 meter
hoogte: 3,7 meter
beschikbare cijfers: 0-99

Meer informatie over Jubileumbord Hoera!

Dankzij de aanpasbare jaartallen is het Jubileumbord Hoera! altijd geschikt. Bovendien is dit opvallende bord maar liefst 3,7 meter hoog. Een letterlijk en figuurlijk metershoog jubileumbord dus. Dan mag je wel spreken van een blikvanger. Daarom raden we dit exemplaar van harte aan voor elke feestelijke gelegenheid. Iedereen mag weten dat er een bijzonder jubileum is. En iedereen zál het weten met dit prachtige product van Attractieverhuur Olivier.

 

Van verjaardag tot indiensttreding

Iemand wordt (bijvoorbeeld) 50, 60 of 70 jaar. Vervolgens wil je dat vieren. Dat kan ten eerste met opblaaspoppen, maar ten tweede doet zo’n jubileumbord het hartstikke goed. Vooral omdat de jarige Job of Jet zo’n pop soms vreselijk vindt. Deze Hoera!-variant vormt in dat geval een aantrekkelijk alternatief. Of doe helemaal gek en huur zowel een feestpop als het feestbord. Misschien werkt er iemand al 5, 10, 15, 20 of 25 jaar bij hetzelfde bedrijf. Reken maar dat dat gevierd wordt. Hoe dan? Nou, met dit feestelijke bord. Tip: maak foto’s van de hoofdrolspeler van het werkjubileum bij het kussen. Het kussen is overigens vast te zetten met speciale grondankers (standaard meegeleverd bij de huur). Ook krijg je de bijbehorende blowers van ons.

 

Jubileumbord Hoera! Zoveel jaar getrouwd of oprichting bedrijf

De huwelijksverjaardag wordt extra opgefleurd met het Jubileumbord Hoera! in de tuin. Elk zilveren, gouden of diamanten huwelijk verdient feestelijke aankleding. Dat geldt evengoed voor tussenliggende jubilea (5, 10 of 20 twintig jaar getrouwd). Ook de oprichtingsdatum van het bedrijf kan tot feestelijkheden leiden. Stel je voor dat je bedrijf al jaren bestaat, met een mooi rond getal. Dit bord hoort er dan absoluut bij.

 

Attractieverhuur Olivier

Naast feestpoppen en blikvangers levert onze Attractieverhuur ook springkussens, rodeostieren en andere attracties voor elk feestje. Je kunt de gekozen producten zelf bij ons magazijn ophalen en retourneren maar we kunnen ze ook bij op locatie leveren.

 

Wat krijg je?

  • Het complete kussen
  • Blowers, luchtpompen
  • Grondankers voor vastzetten toestel
  • Jubileumcijfers naar keuze