Hier ben je:

Abraham Opblaasbaar (Middelgroot)

Abraham Opblaasbaar (Middelgroot)

Als iemand vijftig wordt, is Abraham Opblaasbaar (Middelgroot) de juiste keuze. Deze ’50 jaar’-pop kun je goedkoop huren bij Attractieverhuur Olivier. Het is altijd een goede keus, zo’n opvallende Abraham-reus.

Informatie over deze attractie

39,- voor een dag (afhalen en retourneren)
afhalen één dag voor de huurdatum, retourneren één dag na de huurdatum.


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 1 x 1 meter
hoogte: 2,75 meter

Meer informatie over Abraham Opblaasbaar (Middelgroot)

Deze Abraham Opblaasbaar valt serieus op. De term middelgroot is puur omdat we nóg grotere Abraham-poppen hebben. Laten we allereerst de afmetingen van dit exemplaar eens bekijken. De middelgrote versie meet qua hoogte maar liefst 2,75 meter. Dan spreek je alsnog wel over een echte blikvanger. Kortom, hartstikke leuk als verrassing voor de vijftigjarige. Bovendien is direct de hele buurt op de hoogte.

 

’50 jaar’-pop met wandelstok

Iemand van vijftig is enkel een halve eeuw ‘jong’. Tegelijkertijd kun je plagend opmerken dat dit stiekem stokoud is. Dan zit je helemaal goed met deze oud-ogende Abraham Opblaasbaar. De grijs-bebaarde Abraham heeft zelfs een wandelstok mee. Daarnaast is de pop deftig ‘gekleed’, met jasje, stropdas en pantalon. Oftewel, een ietwat suffe verschijning om Abraham optimaal te plagen. Maar hé, dat kan ie toch nog wel hebben op die leeftijd?

 

Abraham Opblaasbaar stevig laten staan

Als attractieverhuurbedrijf vinden we het een voorrecht dat we mensen een leuke dag kunnen bezorgen. Daarom leveren we de attracties en feestpoppen met plezier. Aangezien Abraham nog lang mag leven, zorgen jullie dat de pop stevig staat. Hiervoor zijn grondankers meegeleverd, waarmee je het toestel vast kunt zetten. Ook ontvang je de luchtpompen/blowers van ons team. Attractieverhuur Olivier wenst jullie een fantastische dag.

 

Abraham-op vervoeren

Naast dat je deze Abraham pop kan huren, hebben we nog een paar Abrahampoppen in ons assortiment zoals de Grootste pop Abraham met Bierpul en de Jubileum Pop Abraham Ordinair. Mogelijk ben je niet in de gelegenheid om de Abraham-pop zelf te vervoeren. Of je hebt er gewoon helemaal geen zin, dat kan natuurlijk ook. Geen probleem, want Attractieverhuur Olivier biedt optioneel attractievervoer aan. In dat geval bespaar je jezelf tijd. Laat ons weten wanneer je de opblaaspop wilt huren en veel plezier alvast.

 

Wat krijg je?

  • De complete feestpop
  • Blowers, luchtpompen
  • Grondankers voor vastzetten toestel