Hier ben je:

Feestpoppen Abraham en Sarah

Feestpoppen Abraham en Sarah

Een combinatie van de grote feestpoppen Abraham en Sarah met een bierpul en een wijnfles. Eveneens heel geschikt voor het huwelijksjubileum, bijvoorbeeld 40, 45, 50, 60 of 70 jaar getrouwd.

Informatie over deze attractie

79,- voor een dag (afhalen en retourneren)
afhalen één dag voor de huurdatum, retourneren één dag na de huurdatum.


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 4 x 2 meter
hoogte: 3,2 meter
beschikbare borden: 40/45/50/60/70-jaar

Meer informatie over Feestpoppen Abraham

Deze feestpoppen Abraham en Sarah toveren een glimlach op het gezicht. Onder andere door de grootte van de poppen. En omdat ze allebei een drankje bij zich dragen. Het gaat hier om een bierpul en een wijnfles. Dat gaat er wel in, ook bij een huwelijksjubileum. De feestpoppen zijn dus dubbel inzetbaar. Enerzijds voor verjaardagen (Abraham en Sarah, 50 jaar) en anderzijds bij een 40-, 45-, 50-, 60-, of 70-jarig huwelijksjubileum.

 

Borden met jaartal of leeftijd

Attractieverhuur Olivier heeft verschillende borden met jaartal of leeftijd beschikbaar. Om die reden kun je de poppen inzetten voor variërende jubilea en verjaardagen. Ook geven we blowers/luchtpompen mee, zodat je de opblaaspoppen gemakkelijk op kunt blazen. Daarnaast voorzien we je van grondankers, waarmee de poppen stevig blijven staan. Al met al krijg je een volledige set. Hiermee ben je helemaal voorbereid op Abraham en Sarah.

 

Feestpoppen Abraham en Sarah huren

Uiteraard huur je de Abraham pop en Sarah pop bij Attractieverhuur Olivier. Ten eerste voor het voordeel, onze feestpoppen zijn mooi goedkoop. Ten tweede wegens de mogelijkheden, zoals het brengen en ophalen van de poppen. Tot slot telt het uitgebreide aanbod mee. Zo kun je de poppen gemakkelijk uitbreiden met allemaal andere attracties. Met name de Springkussens & Kinderattracties zijn populair als toevoeging als er bijvoorbeeld een familiefeestje gevierd word.

 

Alle attracties bekijken

In het geval van een huwelijksjubileum zijn er vast nog meer attracties die relevant en interessant kunnen zijn. Denk aan familie-attracties of Oud-Hollandse Spelen. Daarom raden we je aan om alle attracties te bekijken. Wie weet kun je in categorieën als Fun Food, Partyverhuur en Decors nog heel wat moois regelen voor de verjaardagen van Abraham en Sarah. De attracties kunnen we desgewenst op locatie brengen en vervolgens ook nog op- en afbouwen.

 

Wat krijg je?

  • De complete feestpoppen
  • Blowers, luchtpompen
  • Grondankers voor vastzetten toestel
  • Bordjes met 40/45/50/60/70-jaar