Hier ben je:

Sarah Opblaasbaar (Middelgroot)

Sarah Opblaasbaar (Middelgroot)

Thumbs up, oftewel duimen omhoog voor Sarah Opblaasbaar (Middelgroot). Deze ’50 jaar’-pop past perfect in de tuin. Reken maar dat iedereen het zal weten: er is duidelijk iemand vijftig geworden!

Informatie over deze attractie

39,- voor een dag (afhalen en retourneren)
afhalen één dag voor de huurdatum, retourneren één dag na de huurdatum.


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 1 x 1 meter
hoogte: 2,75 meter

Meer informatie over Sarah Opblaasbaar (Middelgroot)

Sarah Opblaasbaar (Middelgroot) is het leukste cadeautje én plaagstootje. Deze opvallende verschijning laat zich omschrijven als oogverblindend. Maar zelfs wij zijn er nog niet achter waarom; en of oogverblindend vanwege de schoonheid of oubolligheid is. Hoe dan ook staat vast dat Sarah/Sara een ‘prachtige’ bloemetjesjurk heeft. De bloemetjes keren terug op die eveneens ‘schitterende’ schoenen. Kortom, zet de bloemetjes buiten met de hilarische Sara ’50 jaar’-pop van Attractieverhuur Olivier.

 

Feestpop Sarah Opblaasbaar huren

Je huurt de opblaaspop voor enkele tientjes. Vervolgens kun je de pop één dag voor de huurdatum afhalen. Op de dag zelf geniet je van de grappige Sara-pop. Daarna (één dag na de huurdatum) breng je de pop weer bij ons terug. Laat ons gelijk even weten hoe de jarige reageerde, dat vinden we altijd leuk. Iemand wordt tenslotte niet elke dag vijftig. En zo’n joekel van een feestpop is helemaal geen dagelijks gezicht.

 

Optioneel: vervoer ’50 jaar’-pop

Wij willen de pop optioneel ook wel brengen en ophalen. Indien je lastig weg kunt rond de feestdatum, is dat zeker een handige optie. Bovendien scheelt het je sowieso weer tijd. Ben je van plan om Sarah Opblaasbaar te huren? Zorg dan dat je snel reserveert. Zo weten we zeker dat Sara beschikbaar is op de door jou gewenste huurdatum.

 

Attractieverhuur Olivier

Attractieverhuur Olivier is het aangewezen adres voor het huren van Sarah poppen. We hebben bijvoorbeeld veel verschillende groottes beschikbaar. Vandaar dat er ‘Middelgroot’ achter Sarah Opblaasbaar staat. Door middel van Middelgroot, Grote en Grootste maken we onderscheid tussen de 50-poppen. Zo hebben we naast deze pop, ook Grootste pop Sarah met Wijnfles en feestpop Sarah Ordinair in ons assortiment. Het past bij onze slogan, namelijk ‘pak uit met attracties’. Om die reden hebben wij allerlei grootse attracties in ons aanbod.

 

Wat krijg je?

  • De complete feestpop
  • Blowers, luchtpompen
  • Grondankers voor vastzetten toestel