Hier ben je:

Grote pop Abraham met bierpul

Grote pop Abraham met bierpul

Tjonge, de Grote pop Abraham met bierpul is echt gróót. Deze ’50 jaar-feestpop’ gaat meer dan 3 meter de lucht in. De pop is bovendien voorzien van een beste bierpul.

Informatie over deze attractie

49,- voor een dag (afhalen en retourneren)
afhalen één dag voor de huurdatum, retourneren één dag na de huurdatum.


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 2 x 2 meter
hoogte: 3,2 meter
beschikbare borden: 40/45/50/60/70-jaar

Meer informatie over Grote pop Abraham met bierpul

De hele straat bewondert de Grote pop Abraham met bierpul. Hier is overduidelijk iemand 50 geworden. Daar kun je onmogelijk omheen. Deze goedgemutste Abraham torent boven alles uit. En dat is dubbel en dwars verdiend. Het blijft immers een bijzondere mijlpaal om een halve eeuw jong te worden. Daarom is het tijd om uit te pakken met een grote feestpop.

 

Goedkope ‘Abraham-pop 50 jaar’

Een grote feestpop, een klein prijsje. Je huurt deze Abraham pop voor slechts veertig euro. Dat betreft ook nog eens het volledige pakket. Deze ‘Abraham-pop 50 jaar’ gaat namelijk gepaard met luchtpompen en grondankers. Daarnaast bieden we diverse bordjes, zoals 40/45/50/60/70-jaar. De feestpop levert altijd leuke (en soms geschokte) reacties op. Vooral rond de nietsvermoedende jarige die ineens dat grote gevaarte ziet staan.

 

Extreme variant mogelijk

Voor slechts een tientje extra kun je het helemaal extreem maken want de vijftig-euro-variant passeert qua hoogte ruimschoots de 4 meter. Dat zijn serieuze afmetingen. Het is de Grootste pop Abraham die we hebben. Maar voor dat tientje minder zit je natuurlijk alsnog goed. In beide gevallen springt Abraham in het oog. En daar is het om te doen. Naast deze feestpop in meerdere groottes hebben we nog meer Abrahams in assortiment, zoals Jubileum Pop Abraham Ordinair en Abraham Opblaasbaar (Middelgroot).

 

Feestpoppen, attractieverhuur

De opblaaspoppen zijn onderdeel van Attractieverhuur Olivier. Ons attractieverhuurbedrijf biedt vele soorten vermaak voor alle leeftijden en gelegenheden. Wil je een andere attractie huren? Bekijk ons assortiment. Je zult verbaasd zijn wat je voor enkele tientjes al kunt huren. En zeker als iedereen wat inlegt. Je hebt dan zomaar allerlei toffe toevoegingen te pakken. Loop in ieder geval de Grote pop Abraham met bierpul niet mis. De feestpop is bijzonder gewild.

 

Wat krijg je?

  • De complete feestpop
  • Blowers, luchtpompen
  • Grondankers voor vastzetten toestel
  • Bordje met 40/45/50/60/70-jaar