Hier ben je:

Jubileum Pop Sarah Ordinair

Jubileum Pop Sarah Ordinair

Met deze Jubileum Pop Sarah Ordinair zet je de jarige echt in het zonnetje. En ook een beetje voor schut met een knipoog. Deze opblaasbare feestpop is maar liefst 4 meter hoog en valt daarmee goed op. Bordjes met daarop de leeftijd worden meegeleverd.

Informatie over deze attractie

59,- voor een dag (afhalen en retourneren)
afhalen één dag voor de huurdatum, retourneren één dag na de huurdatum.


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 1,5 x 1,5 meter
hoogte: 4 meter

Meer informatie over Jubileum Pop Sarah Ordinair

Stel je buurvrouw is jarig, of je moeder, of je tante of een collega. Je wilt haar verrassen en ook een beetje voor schut zetten. Dan hebben wij de ideale opblaaspop voor je, namelijk Jubileum Pop Sarah Ordinair. Dat deze pop opvalt in een tuin of op een oprit is een zekerheid met haar hoogte van maar liefst 4 meter. Bij de pop zitten banners met daarop cijfers naar keuze: 25, 40, 50 en 60. Eventueel hebben we ook andere cijfercombinaties of een bordje met de tekst ‘geslaagd’ en ‘pensioen’ erop.

 

Stereotype ordinair spat ervan af

Deze Jubileum Pop Sarah Ordinair is een feestfiguur waar het stereotype ordinair van afspat. Met haar rode sloffen, blauwe trainingsbroek, iets te korte topje en lage decolleté maakt ze alle vooroordelen waar. Hoe leuk is het om zo’n pop bij iemand in de tuin te zetten die net even het tegenovergestelde is (of juist niet).

 

Meenemen in de auto of een bakfiets

Het object is 14 kilo zwaar en opgevouwen in een tas erg makkelijk mee te nemen in (bijna) elke auto. Zelfs een bakfiets is geen probleem. Daarbij krijg je een blower mee om de pop zelf op te blazen. Met de meegeleverde grondankers is de feestpop Sarah gemakkelijk vast te zetten want dat is wel een must om de pop aan de grond te houden. De feestpop mag een dag voor de huurdatum gehaald worden en een dag na de huurdatum weer geretourneerd worden.

 

Jubileum Pop Sarah Ordinair en andere modellen

Attractieverhuur Olivier, een wereld aan attractieplezier, staat bekend om de grote verscheidenheid aan attracties. Zo hebben we ook meerdere Sarahs in ons assortiment. Zo hebben we bijvoorbeeld de Grootste Pop Sarah met wijnfles, het standaard (en budget) model Sarah Opblaasbaar en tot slot de Jarige Jet. Maar de Jubileum Pop Sarah Ordinair is wel echt een uniek exemplaar. Kortom, vul onderstaand contactformulier in of stuur ons een appje voor het huren van deze Sarah pop en we reageren snel, meestal binnen een dag.

 

Wat krijg je?

  • De opblaasbare feestpop
  • Blowers, luchtpompen
  • Grondankers voor vastzetten opblaaspop