Hier ben je:

Grootste pop Abraham met bierpul

Grootste pop Abraham met bierpul

De grootste pop Abraham met bierpul valt onmogelijk te missen. Dit reusachtige ding is maar liefst 4,5 meter hoog. Je huurt de Abraham-pop al voor vijftig euro. Een supergrappige pop.

Informatie over deze attractie

59,- voor een dag (afhalen en retourneren)
afhalen één dag voor de huurdatum, retourneren één dag na de huurdatum.


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 2 x 2 meter
hoogte: 4,5 meter
beschikbare borden: 40/45/50/60/70-jaar

Meer informatie over Grootste pop Abraham met bierpul

Bij deze grootste pop Abraham met bierpul weet je zeker dat het niemand zal ontgaan: er is een kersverse vijftiger bij! Hiermee vier je helemaal in stijl dat iemand 50 wordt. Daar mag nog wel een keertje op gedronken worden, toch? De bierpul maakt het plaatje dan ook af. Gefeliciteerd, Abraham. Duidelijk: de hele straat mag het weten.

 

Complete set ‘Abraham-pop 50 jaar’

De ‘Abraham-pop 50 jaar’ van Attractieverhuur Olivier betreft een complete set. Naast de pop zijn er een paar benodigdheden. Ten eerste krijg je luchtpompen, die noemen we blowers. Ten tweede ontvang je grondankers. Daarmee kun je de gigantische feestpop goed vastzetten. Een fijn idee voor Abraham: ondanks zijn leeftijd valt hij niet zomaar om. Sterker nog, hij staat stevig in zijn opblaasbare schoenen. Best knap met zo’n bierpul erbij.

 

Grootste pop Abraham met bierpul huren

Hoe kan ik deze Abraham pop huren? Heel simpel: één dag voor de huurdatum haal je Abraham op. Eén dag na de huurdatum breng je ‘m terug. Feitelijk heb je de grootste pop dus drie dagen in je bezit. Daarentegen hoef je maar voor één dag af te rekenen. Dat vinden we helemaal prima, zolang je verantwoord met de attractie omgaat. Abraham moet immers nog langer mee dan vandaag. Overigens kunnen wij de pop ook brengen en ophalen.

 

Abraham op tijd huren (beschikbaarheid)

Elk jaar komen er weer allemaal vijftigers bij. Iets om rekening mee te houden als je de Grootste pop Abraham met bierpul wilt huren. Wie weet hebben anderen hetzelfde idee. Stel je voor dat ze dezelfde feestdatum in gedachten hebben. Daarom is het altijd slim om Abraham op tijd te huren. Attractieverhuur Olivier heeft nog meer opblaaspoppen in het assortiment, zoals Jubileum Pop Abraham Ordinair en Abraham Opblaasbaar (middelgroot). Weet je de datum al? Wacht dan niet langer en zorg dat op die dag deze keigave ‘Abraham-pop 50 jaar’ in de tuin staat!

 

Wat krijg je?

  • De complete feestpop
  • Blowers, luchtpompen
  • Grondankers voor vastzetten toestel
  • Bordje met 40/45/50/60/70-jaar