Hier ben je:

Grootste pop Sarah met wijnfles

Grootste pop Sarah met wijnfles

Ga voor de grootste pop Sarah met wijnfles. Die valt tenminste ontzettend op. De Sarah-pop heeft namelijk behoorlijk grote afmetingen. Dit supergrappige exemplaar scoor je al voor vijftig euro (daghuur).

Informatie over deze attractie

59,- voor een dag (afhalen en retourneren)
afhalen één dag voor de huurdatum, retourneren één dag na de huurdatum.


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 2 x 2 meter
hoogte: 4,5 meter
beschikbare borden: 40/45/50/60/70-jaar

Meer informatie over Grootste pop Sarah met wijnfles

De grootste pop Sarah met wijnfles zet meteen de toon. Voorbijgangers kunnen deze 50-pop onmogelijk over het hoofd zien. Dus hoe dan ook steel je de show en dat mag best bij zo’n mijlpaal. Een halve eeuw jong, dat is iets om te vieren. Bovendien maakt de wijnfles het beeld compleet. Van harte gefeliciteerd Sarah. Nu weet iedereen het. Proost.

 

Volledige ‘Sarah-pop 50 jaar’

Attractieverhuur Olivier biedt een volledige ‘Sarah-pop 50 jaar’. Bij zo’n pop horen ten eerste blowers (luchtpompen). Ten tweede krijg je grondankers om de pop vast te zetten. Dat is geen overbodige luxe, gezien de grootte van Sarah. Dankzij deze uitrusting blijft Sarah keurig op haar plek staan. Dit mag ook wel, gezien de leeftijd van de dame. Een opvallende verschijning.

 

Grootste pop Sarah met wijnfles huren

Er is een troost voor de jarige Sarah. Ze krijgt een eveneens supergrote wijnfles. Hoewel, de pop dan hè. Jullie bepalen of de echte ‘Sarah’ net zo goed aan de wijn gaat. Wat betreft het huren van deze Sarah pop kun je haar één dag van tevoren ophalen. Vervolgens heb je de feestelijke dag. De daaropvolgende dag kun je de pop weer inleveren. Al met al heb je de pop drie dagen in bezit, terwijl je maar voor één dag hoeft af te rekenen. Dat scheelt weer.

 

Huur de pop op tijd i.v.m. beschikbaarheid

Sarah heeft zowaar leeftijdsgenoten met jolige familieleden. Die willen graag de Sarah pop gebruiken. Zorg dat je ze te snel af bent voor je voorkeursdatum en reserveer de 50-pop zo snel mogelijk in verband met de beschikbaarheid. Dan is deze vrolijke en leuke Sarah pop mooi voor jullie. En dat verdient een drankje. Naast de Grootste pop Sarah met wijnfles hebben we ook Jubileum Pop Sarah Ordinair en Sarah Opblaasbaar (Middelgroot) is ons Sarah poppen assortiment.

 

Wat krijg je?

  • De complete opblaaspop
  • Blowers, luchtpompen
  • Grondankers voor vastzetten toestel
  • Bordje met 40/45/50/60/70-jaar