Hier ben je:

Jarige Jet (Opblaasbaar)

Jarige Jet (Opblaasbaar)

Beleef dolle pret met deze opvallende Jarige Jet. Een metershoge, opblaasbare feestpop met een feestmuts op. Dat noemen we nog eens ‘een groot gebaar’. En dat voor een klein prijsje.

Informatie over deze attractie

49,- voor een dag (afhalen en retourneren)
afhalen één dag voor de huurdatum, retourneren één dag na de huurdatum.


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 1 x 1 meter
hoogte: 3,5 meter
beschikbare borden: Jarige Jet/Geslaagd/40/45/50/60/70-jaar

Meer informatie over Jarige Jet (Opblaasbaar)

‘It kin net’, zouden Friezen zeggen over deze Jarige Jet. Want dit ding is lekker overdreven. Maar een jarige of geslaagde mag je best iets bijzonders geven! De uitstraling oogt ludiek. Een Jarige Jet met duidelijke jetsers. Verder is de grappige opblaaspop uitgerust met een bordje naar keuze. Op dat bordje kan bijvoorbeeld ‘Geslaagd’, ‘Jarige Jet’ (goh) of een leeftijd staan. Ook krijg je er luchtpompen en grondankers bij, een complete set dus.

 

Opties rond vervoer feestpop

Er zijn twee opties rond het vervoer van de feestpop. Ten eerste kun je de pop zelf ophalen/terugbrengen. Dat kan dan gebeuren in de dag vóór en de dag ná de huurdag. Ten tweede kan Attractieverhuur Olivier de pop heenbrengen en weer afhalen. Laat ons maar weten waar je voorkeur naar uitgaat. Tip: wacht niet te lang met het huren. De leuke pop is geliefd en daarom weleens verhuurd. Vervolgens geldt ‘helaas pindakaas’.

 

Goedkoop de Jarige Jet huren

Wij willen feestpoppen voor iedereen toegankelijk maken. Om die reden hanteren we ‘zachte’ prijsjes voor de verhuur. De opblaasbare Jet scoor je al voor veertig euro. Voor een pop van dit formaat is dat vrij goedkoop. Zeg nou zelf: is het geen beauty? Werkelijk iedereen in jullie omgeving zal weten dat deze dame iets te vieren heeft. Wij zeggen alvast ‘gefeliciteerd’.

 

Aanbiedingen attractieverhuur Olivier

Dankzij onze schaalgrootte kunnen we regelmatig stunten met aanbiedingen. Bekijk alle attracties voor een overzicht daarvan. Wie weet is het een idee om Jet te combineren met andere attracties. Naast de vrouwelijke variant van Jarige Job hebben wij ook meerdere Sarah poppen in ons assortiment, deze ogen wel iets ouder. Je kunt natuurlijk altijd even kijken. Intussen zetten wij Jet alvast klaar voor transport. Tot snel!

 

Wat krijg je?

  • De complete feestpop
  • Blowers, luchtpompen
  • Grondankers voor vastzetten toestel
  • Bordje met Jarige Jet/Geslaagd/40/45/50/60/70-jaar