Hier ben je:

Ooievaar Geboorte Opblaasbaar

Ooievaar Geboorte Opblaasbaar

Deze ooievaar (opblaasbaar) torent boven alles en iedereen uit. Want alle voorbijgangers mogen weten: er is een kindje geboren. Met dit metershoge symbool voor de geboorte delen jullie het geluk.

Informatie over deze attractie

49,- voor drie dagen (afhalen en retourneren)
79,- voor vijf dagen (afhalen en retourneren)
afhalen één dag voor de huurdatum, retourneren één dag na de huurdatum.


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties: korting
afmetingen: 1 x 1 meter
hoogte: 4 meter

Meer informatie over Ooievaar Geboorte Opblaasbaar

Vanwege de symbolische waarde is de ooievaar geliefd als ‘feestvogel’ in de tuin. Allereerst is dit dier de verkondiger van nieuw geluk. En niet zomaar geluk, maar levensgeluk. Het gaat om de geboorte van een kindje. De grootste gift die er bestaat. Daarom mag de blijdschap met de wijk gedeeld worden. Om die reden pakken we gelijk uit met een metershoog exemplaar van de ooievaar (opblaasbaar). Daardoor is ie niet te missen. Deze ooievaar staat op een grote kist met daarin de grote poten. Het bovenste gedeelte is de opblaasbare pop, die een geluidsarme blower heeft.

 

Ooievaar huren voor in de tuin

Een ooievaar huren voor in de tuin doe je natuurlijk bij Attractieverhuur Olivier. Wij zijn ten eerste hét attractieverhuurbedrijf voor de geboorte, verjaardagen en jubilea. Daarnaast hanteren we voordelige tarieven voor de huur van opblaaspoppen, springkussens en andere attracties. Verder bieden we korting bij het huren van meerdere feestitems of attracties. Oftewel, voor een goede en goedkope attractie ben je hier op de juiste plek.

 

Opblaasbaar

Onze feestvogel is opblaasbaar. Vandaar leveren we blowers (luchtpompen) mee. Ook ontvang je grondankers, voor het vastzetten van het toestel. Bij een opblaasbaar object is het namelijk belangrijk dat de wind er niet onder komt. Het zou immers jammer zijn als de ooievaar ineens bij de buren staat. Al met al krijg je een complete set van ons. Hiermee ben je helemaal klaar voor de geboorte. Laat het lieve kindje maar komen!

 

Attractieverhuur Olivier

Attractieverhuur Olivier hoort bij de Olivier-keten met onder andere Olivier Events (uitjes) en Partyvervoer Olivier. Je kunt dus naast attracties ook activiteiten reserveren, evenals een limousine voor uniek vervoer. Als je meer wilt weten, kun je eens kijken bij Voertuig huren en Voertuigen.

 

Wat krijg je?

  • De complete feestpop
  • Blowers, luchtpompen
  • Grondankers voor vastzetten toestel