Hier ben je:

Jubileum Pop Abraham Ordinair

Jubileum Pop Abraham Ordinair

Op zoek naar een ludieke pop voor een aankomend 50-jarige of pensionado? Onze Jubileum Pop Abraham Ordinair is een grappige feestpop met een grote knipoog. Gegarandeerd een grote glimlach voor elke voorbijganger.

Informatie over deze attractie

59,- voor een dag (afhalen en retourneren)
afhalen één dag voor de huurdatum, retourneren één dag na de huurdatum.

 

Bijzonderheden
bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 1,5 x 1,5 meter
hoogte: 4 meter

Meer informatie over Jubileum Pop Abraham Ordinair

Speciaal voor de echte grappenmakers hebben we nu in ons assortiment de opblaaspop Jubileum Pop Abraham Ordinair, met een grote knipoog. Deze Abraham valt absoluut op door z’n hoogte van maar liefst 4 meter. Gegarandeerd bezorgt deze eyecatcher voor een glimlach van de voorbijganger. De pop kan gebruikt worden voor de verjaardag van een 50-jarige maar ook zeker voor een andere leeftijd. Door middel van cijfers die op de pop te bevestigen zijn kan elke leeftijd gekozen worden. We hebben ook bordjes met ‘pensioen’ erop.

 

Het bierbuikje staat echt naar voren

Deze Jubileum Pop Abraham Ordinair heeft z’n hemd half op het lijf. Het bierbuikje staat echt naar voren en hangt over z’n blauwe korte broek heen. Met een sigaret in zijn ene hand en in de andere een geopend blikje bier en staand op z’n pantoffels maakt vele vooroordelen waar. En laat dat nou net de bedoeling zijn van deze pop.

 

Jubileum Pop Abraham Ordinair: in elke auto te vervoeren

Wanneer je deze Abraham pop huurt, mag je de pop een dag van tevoren ophalen. De pop zit in een transporttas en is in vrijwel elke auto te vervoeren. Daarnaast krijg je een blower en haringen mee. Met de scheerlijnen kun je pop vastzetten in de tuin, op de stoep en zelfs op het balkon. Je brengt de pop een dag na gebruik weer terug.

 

Jarige Job en feestboog

Attractieverhuur Olivier heeft naast deze pop meerdere Abrahams in het assortiment. Ben je op zoek naar een Abraham met een wandelstok of naar een grotere Abraham, die hebben we. Ook hebben we een Abraham met een bierpul in zijn hand. Voor meer een algemene verjaardag hebben we ook nog de Jarige Job beschikbaar. Wil je de tuin iets meer aankleden dan kun je ook kiezen voor een feestboog, het Jubileumbord Hoera! of een Sky Tube met verlichting.