Hier ben je:

Bruidspaar Opblaasbaar

Bruidspaar Opblaasbaar

Bij een bruiloft/huwelijk hoort natuurlijk het opblaasbaar bruidspaar in de tuin. Deze absolute blikvanger maakt iedereen duidelijk dat er een bruidspaar is. Een leuke actie om de mijlpaal te markeren.

Informatie over deze attractie

79,- voor een dag (afhalen en retourneren)
afhalen één dag voor de huurdatum, retourneren één dag na de huurdatum.


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 3 x 2 meter
hoogte: 3,5 meter

Meer informatie over Bruidspaar Opblaasbaar

Het Bruidspaar Opblaasbaar van Attractieverhuur Olivier is maar liefst 3,5 meter hoog. Om die reden kunnen we gerust spreken van een opvallende attractie. De hele buurt zal weten dat het bruidspaar getrouwd is. Vanwege de grootte leveren we grondankers, voor het vastzetten van het toestel. Daarnaast krijg je blowers, dit zijn handige luchtpompen. Hiermee ben je volledig voorzien van grappige, opvallende opblaaspoppen voor het huwelijk.

 

Trouwpoppen in de tuin

Feestpoppen vormen een echte traditie in Nederland. Als iemand vijftig wordt, staat Abraham of Sara/Sarah in de tuin. Ook trouwpoppen in de tuin zijn steeds populairder. Bijvoorbeeld om de aandacht te vestigen op het feestelijke feit. Of gewoon als leuke verrassing voor het bruidspaar. Dankzij de afmetingen gaat dit opblaasbaar bruidspaar sowieso de show stelen. Kies daarom voor trouwpoppen in de tuin.

 

Bruidspaar Opblaasbaar huren

De huurprijs van het Bruidspaar Opblaasbaar bedraagt 79 euro. Eén dag voor de huurdatum mag je de poppen ophalen. Vervolgens kun je de trouwpoppen de dag ná de huurdatum weer terugbrengen. Ook wij kunnen de poppen vervoeren. Geef bij de reservering aan wat je voorkeur is. Daarna wensen we je veel plezier met deze leuke feestpoppen. En vergeet niet om heel wat foto’s te maken! Zo’n stunt verdient het om goed vastgelegd te worden. Inclusief de verraste blik van het bruidspaar.

 

Attractieverhuur voor bruiloften

Attractieverhuur Olivier heeft alles in huis voor bruiloften. Bekijk alle attracties en zie wat van pas kan komen bij het trouwfeest. Met deze onderdelen maken jullie er een extra feestelijke dag of avond van. Voor de bruiloft zelf hebben we ook genoeg is ons assortiment. Denk bijvoorbeeld aan Fun Food voor de kinderen of Rodeostier ‘Bully’ als extra vermaak voor de gasten. Pak uit met attracties, want het gaat om een hele speciale dag!

 

Wat krijg je?

  • De complete feestpoppen
  • Blowers, luchtpompen
  • Grondankers voor vastzetten toestel