Hier ben je:

Grote pop Sarah met wijnfles

Grote pop Sarah met wijnfles

Speciaal voor de Sarah die wel een wijntje lust: de Grote pop Sarah met wijnfles. Deze joekel van een feestpop is metershoog. Daarmee garandeer je dat iedereen de mijlpaal meekrijgt.

Informatie over deze attractie

49,- voor een dag (afhalen en retourneren)
afhalen één dag voor de huurdatum, retourneren één dag na de huurdatum.


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 2 x 2 meter
hoogte: 3,2 meter
beschikbare borden: 40/45/50/60/70-jaar

Meer informatie over Grote pop Sarah met wijnfles

De Grote pop Sarah met wijnfles is immens populair. Dat heeft ze te danken aan haar indrukwekkende figuur. Iedereen tekent voor zulke rondingen. En wat te denken van die mooie grijze haren? Zo fashionable en instagrammable, met een vleugje sarcasme. Hiermee kun je de aanstormende vijftigjarige goed plagen. Zo’n reusachtige, onsexy feestpop voor de deur. Welke grapjas heeft dit geregeld? Wij vinden het alvast fantastisch.

 

De Sarah-pop 50 jaar huren (aanbieding)

De behoorlijk grote Sarah-pop is in de aanbieding! Voor maar veertig euro staat Sarah in de tuin. Je kunt de feestpop één dag van tevoren ophalen. Vervolgens breng je de feestpop één dag na het feestje weer terug. Allereerst krijg je de pop, daarnaast ontvang je blowers (luchtpompen) en ten derde leveren we grondankers. Hiermee blijft Sarah netjes staan, ondanks de drank! Ook kun je nog een bordje kiezen (40/45/50/60, etc.).

 

Variant Grote pop Sarah met wijnfles

Stel je nou voor dat je deze chick nog te kleinschalig vindt. Dat lijkt ons stug, maar hé, dat kan hè. In dat geval hebben we nog een andere opblaaspoppen. Hierbij gaat het om de Grootste pop Sarah met wijnfles. Alsof 3,2 meter nog niet hoog genoeg. Maak kennis met de Sarah van 4,5 meter hoog. Het is haast ouderwets mannengeblaat (wie heeft de grootste?). Toch houdt Sarah net zo goed van behoorlijke afmetingen. Hoewel, als het om een feestpop in de tuin gaat…

 

Feestpop 50 jaar, grijp je kans

Attractieverhuur Olivier verhuurt steeds vaker een Feestpop 50 jaar. In ons assortiment hebben we ook nog de Feestpop Sarah Ordinair, Sarah Opblaasbaar en de Jarige Jet. Deze Sarah pop huren veel mensen en daarom adviseren we je om dit exemplaar voortijdig vast te leggen. Kortom, grijp je kans.

 

Wat krijg je?

  • De complete feestpop
  • Blowers, luchtpompen
  • Grondankers voor vastzetten toestel
  • Bordje met 40/45/50/60/70-jaar