Hier ben je:

Ballonpilaar Duurzaam

Ballonpilaar Duurzaam

De Ballonpilaar Duurzaam is de circulaire tegenhanger van een ballonenboog. Deze ballonnen kunnen namelijk niet leeglopen, knappen of wegwaaien, daarnaast zijn ze volledig circulair en in vele kleuren op voorraad. Het is ook mogelijk eigen branding toe te voegen.

Informatie over deze attractie

69,- voor een dag (afhalen en retourneren)
79,- voor een dag (incl. op- en afbouw)
Eigen branding: op aanvraag

Bijzonderheden
bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 1 x 1 meter
hoogte: 2,25 meter
gewicht: 40 kilo
stroomverbruik: geen

Meer informatie over Ballonpilaar Duurzaam

De Ballonpilaar Duurzaam van Attractieverhuur Olivier is geschikt als blikvanger voor vele doeleinden. Deze is volledig circulair en dus niet belastend voor het milieu. Desondanks heb je toch dezelfde uitstraling als een echte ballonnenboog. De pilaar bestaat uit 36 luxe glanzende ballen. Ze zijn heel geschikt voor openingen van winkels in de kleuren van het bedrijf, Oranjedecoratie in winkelcentra tijdens sportevenementen maar bijvoorbeeld ook volledig in het wit bij huwelijksfeesten. Tot slot is eigen branding mogelijk bovenop de pilaar.

 

Ballonnen gemaakt van gerecycled kunststof

De ballonnen op de pilaar zijn gemaakt van gerecycled kunststof. Ze kunnen niet knappen, leeglopen en wegwaaien. Daarom kunnen ze jarenlang gebruikt worden. Als de ballonnen hun levensduur bereikt hebben of er gaat er onverhoopt eentje stuk zijn dan worden ze weer gerecycled. Nog een bijkomend voordeel is dat ze geen latex bevatten, iedereen kan de ballen dus veilig aanraken.

 

Ballonpilaar Duurzaam in vele kleurcombinaties mogelijk

Attractieverhuur Olivier maakt de Ballonpilaar Duurzaam vooraf klaar in de kleuren naar keuze. De pilaren leveren we meestal in één, twee, drie of vier verschillende kleuren maar in overleg is meer mogelijk. De mogelijke kleuren zijn van links naar rechts en van boven naar beneden: Geel, Oranje, Magenta, Rood, Lime groen, Turks turquoise, Groen, Zeegroen, Baby blauw, Licht blauw, Nacht blauw, Hard blauw, Roze, Bordeaux, Lila rood, Paars, Zwart, Wit, Zilver grijs en Goud.

Kleurenpalet Ballonpilaar Duurzaam - Attractieverhuur Olivier

Huren in comabinatie met meerdere blikvangers

De ballonnenpilaar kun je zowel bij ons afhalen en retourneren als dat wij de pilaren brengen en weer ophalen. Wij plaatsen de pilaar op de gewenste plek en verankeren deze eventueel. Naast de Ballonpilaar Duurzaam hebben we ook andere blikvangers in ons assortiment. Zo verhuren we de Ballonpilaar Duurzaam vaak in combinatie met een Feestboog Opblaasbaar, de Sky Tubes met verlichting en/ of één van onze Springkussens.

 

Wat krijg je?

  • Kale pilaar met display
  • 36 ballen in kleur(en) naar keuze
  • Eventueel branding topballon tegen meerprijs