Hier ben je:

Springkussen Doldwaze Draak (Multifun)

Springkussen Doldwaze Draak (Multifun)

Kinderen springen veilig, vrolijk en avontuurlijk in Springkussen Doldwaze Draak. Dit gave springkasteel wordt vergezeld van een stoere draak. Daarnaast bevat het luchtkussen ook nog een klimheuvel en een glijbaan!

Informatie over deze attractie

159,- voor een dag (afhalen en retourneren)
229,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 5 x 4 meter
hoogte: 4 meter

Meer informatie over Springkussen Doldwaze Draak (Multifun)

Bij het hoogwaardige Springkussen Doldwaze Draak beleven kinderen veel plezier. Bovendien beschermt de draak het kasteel. Dat geeft een extra veilig gevoel. Verder woont er een prinses in één van de torens. Zo zijn er wel redenen om dit luchtkussen te kiezen. Ten eerste: het Multifun-concept (meerdere fun-elementen, klimmen en glijden). Ten tweede: het aansprekende thema (het koninklijke kasteel met de beschermende draak). Tot slot: de hoge kwaliteit van het springkussen. Gewoon gaaf!

 

Attractie huren

Wil je deze attractie huren? Beslis dan wie de op- en afbouw gaat verzorgen. Dat kun je zelf doen, evenals dat wij dat kunnen doen. Springkussen Doldwaze Draak is uitgerust met blowers (luchtpompen), een onderkleed ter bescherming en grondankers voor het vastzetten van het toestel. Jullie krijgen een haspel, dat is een verlengde stroomkabel. Je kunt deze complete set desgewenst afhalen en retourneren. Daarentegen helpen we je graag door alles voor jullie te regelen en de op- en afbouw voor jullie te verzorgen. Tot slot kunnen wij ook het vervoer regelen.

 

Springkussen Doldwaze Draak met glijbaan

Het Multifun-concept van Attractieverhuur Olivier biedt extra speelplezier. Een springkussen? Dat is leuk. Een springkussen met een glijbaan? Héél leuk! En een luchtkussen met een glijbaan én een klimheuvel? Superleuk… Laat springkussens maar aan ons over. Wist je dat je dit kasteel uitstekend kunt combineren met Springkussen Sprookjeskoets? De twee passen perfect bij elkaar. We verklappen alvast: je krijgt korting als je beide attracties huurt. Doen dus!

 

Specialist in springkussens en stormbanen

Attractieverhuur Olivier staat bekend als de specialist in springkussens en stormbanen. Huur de mooiste luchtkussens en de wildste hindernisbanen. We onderscheiden ons door A-kwaliteit, hoge klantvriendelijkheid en absolute veelzijdigheid. Het gaat tenslotte om jullie dag, dat is een feit. En wat de gelegenheid ook mag zijn, een goed springkussen is altijd fijn.

Bij ons kun je het springkussen laten bezorgen of afhalen in Tolbert (Groningen). Ideaal voor als je in Groningen, Friesland of in Drenthe woont.

Wat krijg je?

  • Het complete kussen
  • Blowers, luchtpompen
  • Onderkleed ter bescherming
  • Verlengkabel (haspel, verlengde stroomkabel)
  • Grondankers voor vastzetten toestel